Σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά λόγια...η ιστορία του έχει ως εξής:
σαν φοιτητής αγόρασα βασικά 4 Omega...το πρώτο μου Οmega > ένα Constellation του 1957 με cal.505 σε μέτρια κατάσταση αλλά ωραίο dial, ένα Seamaster f300Hz σε παζάρι ..., το Omega Speedmaster με cal.321 του '67 και το Seamaster 120m που βλέπετε. Το 120m το βρήκα σε ένα μαγαζί στη νότια Γερμανία με αντίκες. Το αγόρασα σε γερμανικά μάρκα αν θυμάμαι καλά γύρω στο 1993 (σημερινά λεφτά περίπου 350 ΕURO, τότε το 1/3 των λεφτών που είχα το μήνα). Το λουρί ploprof το αγόρασα απο Omega εδώ στην Ελλάδα αργότερα.
Έκανα ένα τραγικό λάθος, το βουτούσα κανονικά χωρίς ποτέ να ελέγξω τη στεγανότητα και το 2ο μου χρόνο στν παραλία του Μυλοπότα στην αγαπημένη Ίο (δηλαδή το 2002) απλά έγινε FLOODED

εννοείται ότι έγινε full service όταν επέστρεψα Αθήνα (ευτυχώς το dial δεν έπαθε κάτι που να φαίνεται) και εδώ και 7 χρόνια "ψιλοκάθεται" μακριά από νερά...
Δυο ακόμα παρατήρησεις έχω: το συγκεκριμένο 120m έχει κανονικά την κάσα και τη πλάκα των 120m αλλά στο κάτω από το Seamaster ΔΕΝ αναγράφει 120m οπότε για χρόνια νόμιζα ότι ήταν το 300m (το 300m έχει κάσα "Speedmaster".. btw). Επίσης φοράει το plexiglas με "λούπα" στην ημερομηνία, πράγμα σπάνιο. Αυτά τα λίγα για το 120m του 1970.
Πάντα μου άρεσαν τα vintage Οmegas και τα έχω μελετήσει αρκετά, μου λείπουν 4-5 βασικά ρολόγια (Flightmaster, 125, Memomatic π.χ.) και έχω και κάποια ακόμα (αγορασμένα αργότερα) όπως το f8192Hz, ένα σπάνιο Speed 861 και μερικά quartz...
Kαι για να τελειώνω το πιο "κουφό", για χάρη του Ω321 δεν αγόρασα ένα rolex submariner του 1959 (τότε μου ζητούσε 1.150 μάρκα..άντε να το βρεις σήμερα σε λογική τιμή)...
Καλό βράδι ! Κωννος