Επιτραπέζιο ξυπνητήρι
Επιτραπέζιο ξυπνητήρι
Σκέφτομαι ν αγοράσω ένα ρολόι επιτραπέζιο με παραδοσιακή λειτουργία για παραδοσιακή χρήση.....(να με ξυπνάει .....αλλά να μπορεί να με ξυπνάει όταν είμαι διαλυμένος από την κούραση και με 3ώρους ύπνους ενδιάμεσα μέσα στην εβδομάδα).... Έχει κανείς κάτι υπόψη του καλό, φθηνό, και ολίγον γουστόζικον????? (διευκρίνιζεται ότι δεν ζητείται ούτε κούκος, ούτε γκονγκ, ούτε ραδιοmp3 και λοιπές υπερπαραγωγές) εναλλακτικά ξέρετε κάποιο μέρος/καταστημα στην Αθήνα που έχει ποικιλία από δαύτα?
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Re: Επιτραπέζιο ξυπνητήρι
andreas έγραψε:Σκέφτομαι ν αγοράσω ένα ρολόι επιτραπέζιο με παραδοσιακή λειτουργία για παραδοσιακή χρήση.....(να με ξυπνάει .....αλλά να μπορεί να με ξυπνάει όταν είμαι διαλυμένος από την κούραση και με 3ώρους ύπνους ενδιάμεσα μέσα στην εβδομάδα).... Έχει κανείς κάτι υπόψη του καλό, φθηνό, και ολίγον γουστόζικον????? (διευκρίνιζεται ότι δεν ζητείται ούτε κούκος, ούτε γκονγκ, ούτε ραδιοmp3 και λοιπές υπερπαραγωγές) εναλλακτικά ξέρετε κάποιο μέρος/καταστημα στην Αθήνα που έχει ποικιλία από δαύτα?
Πήγαινε πάρε ένα παλιό κουρδιστό PETER. έχει και πολύ καλό lume. Όταν είσαι πολύ κουρασμένος και φοβάσαι μήπως δεν ξυπνήσεις, βάλτο στο πάτωμα και βάλτο μέσα σε μία κατσαρόλα. Θα ξυπνήσουν και οι γείτονες, αλλά τι σε νοιάζει???
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
Για να είμαι ειλικρινής Γιώργο δεν χρειάζομαι πολλά db για να ξυπνήσω απλά επιδή πλέον δεν είναι έχουν καθόλου ζήτηση αυτά ρολόγια ψάχνω να βρω ένα μέρος που να έχει καμιά μικρή ποικιλία τα peter που λες υπάρχουν και καινούρια ή έχουν εκλέιψει?
- Georges
- Georges
τι να σου πω..δεν ξέρω καθόλου...νομίζω πάντως οτι Μοναστηράκι θα βρείς σίγουραandreas έγραψε:Για να είμαι ειλικρινής Γιώργο δεν χρειάζομαι πολλά db για να ξυπνήσω απλά επιδή πλέον δεν είναι έχουν καθόλου ζήτηση αυτά ρολόγια ψάχνω να βρω ένα μέρος που να έχει καμιά μικρή ποικιλία τα peter που λες υπάρχουν και καινούρια ή έχουν εκλέιψει?
Φιλικά Γιώργος
- THANOS58
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 12 times
Πήγαινε κέντρο Ανδρέα, Βουλής, Κ.Σερβίας και τέτοια... Στο πόδι στη γύρα θα βρεις ένα κάρρο μαγαζιά... Ειδικά στον πίσω δρόμο του δημαρχείου... Σφύρα μας κι εμάς ντε... να σου κάνουμε εσκόρτα, να φάμε ανσάμπλ και κανα παλιομοδίτικο σουβλάκι, όπως τα παλιά καλά χρόνια... και μετά λουκουμάδες στην Πανεπιστημίου...andreas έγραψε:ok να σαι καλά .....μάλλον κάπως έτσι θα γίνει γιάτί από το internet δεν βλέπω τίποτε αξιόλογο..........ευχαριστώ..
Τα Peter -που λέει ο Γιώργος- είναι status, όπως και τα παλιά Junghans... Κοινώς αθάνατα. Ρίξε επίσης ματιά στα καινούργια Γιαπωνέζικα Rhythm, φτηνά όμορφα, σε μεγάλη ποικιλία και αξιόλογα. Έχουν ιστοσελίδα ..www.rhythm.co.jp
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ,
ΚΙ' ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!
ΚΙ' ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!
μόλις βρήκα μια πολύ καλή και φτηνή περίπτωση
http://www.gemnation.com/watches/Panera ... -3607.html
`
Θάνο ετοιμάσου για Σαββατιάτικη πρωινή περαντζάδα!!!!!!
http://www.gemnation.com/watches/Panera ... -3607.html
`
Θάνο ετοιμάσου για Σαββατιάτικη πρωινή περαντζάδα!!!!!!
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 285 times
- Επικοινωνία:
Αντρεα τα ρολογια που θα αγορασης θα ηταν καλο να ειναι η Junghans η peter το ατσαλινο.
Ειναι κομματια Γερμανικα και θεωρουνται κορυφη. Τυχαινη να τα εχω δουλεψη πολυ και ξερω το αποτελεσμα.
Οταν βγειτε για τσαρκα με τον θανο παρτε κανα τηλεφωνο να ερθω και εγω γιατι θελω να ριξω μια ματια για το τι υπαρχη.
Το τηλεφωνο το εχεις και εσυ και ο Θανος.
Ειναι κομματια Γερμανικα και θεωρουνται κορυφη. Τυχαινη να τα εχω δουλεψη πολυ και ξερω το αποτελεσμα.
Οταν βγειτε για τσαρκα με τον θανο παρτε κανα τηλεφωνο να ερθω και εγω γιατι θελω να ριξω μια ματια για το τι υπαρχη.
Το τηλεφωνο το εχεις και εσυ και ο Θανος.