Το πρώτο είναι zenith αμιφιλεγόμενης αισθητικής το οποίο η "μαμά" του άλλαξε τα φώτα στο κούρδισμα και το χάλασε δύο φορές λόγω υπερβολικού κουρηδίσματος ...το άλλο είναι seikosha και προέρχεται από καράβι έχει χαθεί ο λεπτοδείκτης...και τ δύο τα είχα επισκευάσει σε ένα κοντινό συνοικιακό ωρολογοποιό και μέσα σε λίγους μήνες μας χαιρέτισαν πάλι .... εάν γνωρίζετε κάποιο καλό ωρολογοποιό που θα μπορούσε να επιχειρήσει μία επισκευή πιο προσεκτική ....στείλτε μου κάποιο πμ παρακαλώ
marios_ch έγραψε:Φίλε Αντρέα αφού ασχολείσαι με το αντικείμενο καλό θα ήταν να τα επισκευάσεις, μπορούν να γίνουν άνετα στολίδια και πάλι νομίζω....
Υ. Γ.
Εχεις πμ....
Φίλε Μάριε δεν ασχολιόμουν με το αντικείμενο .....η αρρωστια που με κολλήσατε με έκανε να τα προσέξω .... το zenith....αν και zenith...δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει και ιδιάιτερα από αισθητικής απόψεως..εκέινο που θα ήθελα να επισκευασω πρωτίστως είναι το seikosha αλλά θα κάνω πρώτα ενδελεχή ΄΄ερευνα στο σπίτι μπας και βρω τον λεπτοδείκτη διότι μου φάινεται δύσκολο να βρεθεί ανταλλακτικό...