Ο "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ"... ή ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΥΣ!

για να χαλαρωνουμε
Άβαταρ μέλους
THANOS58
Has thanked: 2 times
Been thanked: 12 times

Ο "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ"... ή ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΥΣ!

Δημοσίευση από THANOS58 »

Σε αυτήν την θεματική ενότητα που ανοίγω, θα παρακαλέσω για την συμβολή σας, με αφηγήσεις και καταγγελίες γεγονότων, για να καταπολεμήσουμε ένα εξαιρετικά ζημιογόνο ελάττωμα που βρίθει στις ημέρες μας και διακρίνει σε λυπηρά μεγάλο βαθμό τον νεο-έλληνα, έναν όρο που κάθε άλλο παρά τιμά τον κοινωνικό μας πολιτισμό... Αντί περισσοτέρων εξηγήσεων, παραθέτω το ακόλουθο συμβάν:

Το πρωί γύρω στις 10.00, βγήκα κι εγώ ασθμαίνων -όπως πολύς κόσμος- να βρω βενζίνη, εξαιτίας της τελευταίας στιγμής εξαγγελίας νέας απεργίας των Φ.Δ.Χ. αορίστου διαρκείας. Μπήκα υπομονετικά στην ουρά των περίπου 30 αυτοκινήτων έξω από ανοιχτό πρατήριο. Μετά από αναμονή περίπου 20-25 λεπτών, και ενώ η μούρη του αυτοκινήτου μου είχε φτάσει στην είσοδο του πρατηρίου, ...τσουπ! Πετάγεται με σφήνα κυριολεκτικά μιά ακριβή απαστράπτουσα BMW σπορ, με σκοπό να χωθεί μπροστά μου και να ανεφοδιαστεί. Ο τύπος με φανελάκι, ακριβό χρυσό ρολόι (!!!... πιστεύω όχι μέλος μας...), καδένες, μαλλί άφθονο και ...περμανάντ, πολύ άγριο ύφος, τσιγάρο και γυαλί-καθρέφτη, σαν να μην τρέχει τίποτα!
Του επιτέθηκα φραστικά, ΑΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ, για να φύγει από εκεί και να κάνει ότι όλοι οι υπόλοιποι συμπολίτες μου, να πάει δηλαδή να σταθεί πέρα στην άκρη της ουράς, υπομονετικά και πολιτισμένα... Με αντιμετώπισε εχθρικά, με αυθάδεια και ψευτοτσαμπουκά, ειρωνικά ρωτώντας αν είμαι τροχονόμος... Αποτέλεσμα: Τρείς οδηγοί, κι εγώ, βγήκαμε οργισμένοι από τα αυτοκίνητά μας, και θα ακολουθούσαν ευτράπελα αν δεν ερχόταν ο ίδιος ο πρατηριούχος, ο οποίος και αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει παντελώς, απειλώντας τον ότι θα καλέσει το 100 αν αυτός συνεχίσει να "τσαμπουκαλεύεται"... Ο τύπος, έκανε όπισθεν σπινιάροντας, γκάζωσε πάλι σπινιάροντας και βρίζοντας, και πήγε στον διάολο, προς μεγάλη μας χαρά!
Σε πολλές χώρες του κόσμου η συμπεριφορά αυτή είναι αδιανόητη. Στην χώρα μας έχουν πληθύνει σε τραγικό βαθμό κάποιοι που θεωρούν την υπόλοιπη κοινωνία ένα τίποτα, και τους εαυτούληδές των Βασιλιάδες... Και αυτοί οι κάποιοι είναι διάσπαρτοι σε όλες τις κοινωνικές βαθμίδες, από υψηλά ιστάμενα δημόσια πρόσωπα έως και τον πιό ανώνυμο άνθρωπο. Δεν πιστεύω ότι κάτι θ' αλλάξει αύριο το πρωί. Όμως πιστεύω ότι είναι καθήκον του καθενός μας, και όλων μαζί, να τους ξεμπροστιάζουμε και να τους εκτοπίζουμε. Τα αγαθά της Ισότητας, Ισονομίας και Κοινωνικής Ευπρέπειας δεν τα ζητιανεύουμε! Τα δικαιούμεθα και τα διεκδικούμε -ακόμα και έμπρακτα- όταν κάποιος πάει να τα καταλύσει γιατί "...'ετσι την είδε"... Να πετάμε έξω και να ξεμπροστιάζουμε αυτούς τους κάποιους, όπου κι αν τους συναντάμε! Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους ισότιμους συμπολίτες μας, αν θέλουμε να είμαστε μιά κοινωνικά πολιτισμένη χώρα!

Ευχαριστώ θερμότατα για την υπομονή σας στο μακροσκελές μου θέμα!
Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ,
ΚΙ' ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!
Άβαταρ μέλους
antonis_ch
Has thanked: 51 times
Been thanked: 391 times

Re: Ο "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ"... ή ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΥΣ!

Δημοσίευση από antonis_ch »

[youtube][/youtube]
stavros_ch
Been thanked: 135 times

Δημοσίευση από stavros_ch »

Τι να πεις..
Γεμισε ο τοπος ψευτοτσαμπουκαδες και κοπροσκυλα..
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

Από αυτά γεμάτος ο τόπος Θάνο........

Ούτε για φτύσιμο δεν κάνουν αυτοί οι τύποι.....
Άβαταρ μέλους
snapper
Has thanked: 0
Been thanked: 185 times

Δημοσίευση από snapper »

Αστα να πανε...καθε μερα συνανταμε τετοια παραδειγματα.... :(

Σε ενα κρατος που δεν υπαρχει ''παιδεια'' ..... ποιον περιμενουμε να φερεται σωστα.... :?
Άβαταρ μέλους
THANOS58
Been thanked: 12 times

Δημοσίευση από THANOS58 »

Σας ευχαριστώ που μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες και κοινωνικές ευαισθησίες. Αντώνη τα είπες όλα με το φοβερό σου βιντεάκι! Αν είχα κινητό με κάμερα μαζί μου θα τον φωτογράφιζα με το Ι.Χ. του, και θα τον έβαζα σε κοινή θέα, έστω και στο μικρό μας φόρουμ. Θα μου πείτε, τι νομίζεις ρε Θάνο ότι θα γίνει με το να αναρτήσεις μιά φωτό, ένα σχόλιο, αν καταγγείλεις επώνυμα κάτι? Νομίζω ρε παιδιά ότι άμα το περάσω στο ντούκου και τούτο και εκείνο, στο τέλος θάρθουν κάποιοι μέσα στο σπίτι μου το ίδιο και θα κάνουν πλιάτσικο... Μιλάω και λίγο αλληγορικά...
Και, για να κλείσω για σήμερα, σας καταγγέλω ότι γυρνώντας από παραλιακή, από Γλυφάδα προς Φάληρο, μούφυγε ο τάκος! Θυμόσαστε που βούιξε ο τόπος πριν 2 μήνες που βγήκε το κράτος με συνεργεία και ξήλωσε όλες τις παράνομες διαφημιστικές πάνω στις κολώνες των κεντρικών λεωφόρων κλπ., κλπ.? Εε, σήμερα πάλι είναι σχεδόν γεμάτες, και -μα το θεό- θα βγω αύριο-μεθαύριο με την κάμερα να τραβήξω και να ανεβάσω φωτό... ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΑΟΣ, ΡΕ Γ... ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ (σχωρέστε με είμαι έξαλλος), ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ!
Τι να πω πιά?

ΥΓ. Μόλις έκανα επώνυμη τηλ. καταγγελία στον ΣΚΑΙ, ελπίζω οι άνθρωποι να το κουνήσουν αύριο αυτό το θέμα!
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ,
ΚΙ' ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5175 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

Φίλε Θάνο,

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τέτοια άτομα υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό δυστυχώς στη χώρα μας. Με αντιδράσεις όπως η δική σας και του πρατηριούχου μπορούν να μειωθούν. Και σε άλλες χώρες υπάρχουν αυτά, αλλά σε τόσο μικρό βαθμό, που είναι σχεδόν ανύπαρκτα, κυρίως γιατί όλοι οι υπόλοιποι δεν αποδέχονται τέτοιες καταστάσεις στο παραμικρό. Τι να κάνουμε, πολλοί έχουν αποκτήσει τέτοια νοοτροπία και την εφαρμόζουν σε όλες τις φάσεις της ζωής τους. Με κατακραυγή από τον κόσμο θα τους βάζουμε στη θέση τους, όπως γίνεται σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Φιλικά,
Μάρκος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40268 times
Been thanked: 8752 times

Δημοσίευση από Megalos »

Θανο ευγε για αλλο ενα σοβαρο και αξιολογο θεμα που ανοιξες
οντως πρεπει να αποβαλλονται απο την κοινωνια τετοια ατομα που το μονο που κανουν ειναι
να την διαβρωνουν και να την ''ατιμαζουν'' .. με την σταση μας και τον τροπο μας πρεπει να τους
επαναφερουμε στην ταξη...καποτε αυτος ο τοπος πρεπει να βρει οπως ειπες την Ισοτητα , ισονομια και ισοπολιτεια :TND:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
andreas
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δημοσίευση από andreas »

Θάνο ..είναι αυτά που λέμε και σε άλλες συζητήσεις δεν φταίει για την κατάντια μας μόνο η κυβέρνηση...πρώτα από όλα εμείς φέρουμε ευθύνη για το χάλι μας .... αυτό που κάνεις είναι ακόμα σημαντικοτερο ...η έμπρακτη διαμαρτυρία και όχι απλή γενικόλογη μουρμούρα από τον καναπέ μας (όπως κάνουμε οι περισσότεροι)...... χωρίς κανένα αποδέκτη
Άβαταρ μέλους
Georges
Has thanked: 1135 times
Been thanked: 1475 times

Δημοσίευση από Georges »

Ο Ελληνάρας βρίσκεται παντού...
Στο φανάρι που περνάει μπροστά από όλους...
Στην τράπεζα που έχει τον γνωστό και πάει από το πλάι...
Στην Εκκλησία που λίγο πριν το δι ευχών τρέχει μπροστά να πάρει πρώτος αντίδωρο...
Στο ΙΚΑ που κλείνει 10 ραντεβού γιατί δεν έχει αποφασίσει ποια μέρα τον βολεύει και αφού πάει δεν ακυρώνει τα υπόλοιπα 9...
Στον δρόμο καρμανιόλα που ενώ δεν τον παίρνει να προσπεράσει, κολλάει πίσω σου και "παίζει" συνεχώς τα φώτα....
Στο Σουπερ Μάρκετ που για να μην περπατήσει δέκα μέτρα παρκάρει στις θέσεις των ατόμων με ειδικές ανάγκες...
Στην πόλη που παρκάρει πάνω στις διαβάσεις των πεζών...
Μέσα στο αυτοκίνητο που αφού τελειώσει τον καφέ, το τσιγάρο, το φαγητό του θα ανοίξει το παράθυρο και θα πετάξει την σαβούρα του έξω...
Στο θέατρο που ενώ έχει πάει εκατοντάδες φορές δεν κλείνει ποτέ το κινητό του...
Στον δρόμο να διαμαρτύρεται για το δίκιο του....γιατί του γκρεμίζουν το αυθαίρετο...
.
.
.
Ο Ελληνάρας βρίσκεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
Απάντηση