Συνταγες
Re: Συνταγες
Ναι...βασικα ψηνεται ομοιομορφα χωρις να καει και πολυ υγιεινα....σαν να βραζει στο ζουμι του που λεμε.....marios_ch έγραψε:πολύ πρωτότυπο ρε φίλε όντως.....
τι γίνεται ακριβώς δηλαδή ψήνονται μέσα στο αλάτι?????
καλό ακούγεται..... για πες και άλλα.....
- Megalos
- Διαχειριστής
- Δημοσιεύσεις: 43119
- Εγγραφή: Τετ Μάιος 13, 2009 3:05 am
- Τοποθεσία: Athens
- Has thanked: 40268 times
- Been thanked: 8752 times
Re: Συνταγες
Δημητρη μπραβο για την ομορφη και πρωτοτυπη συνταγη..
πρεπει να την δοκιμασουμε οντως ..αλλα ρε παιδι μου γραφτην Σαββατο για την εφαρμοζουμε Κυριακη που εχουμε χρονο ..
πρεπει να την δοκιμασουμε οντως ..αλλα ρε παιδι μου γραφτην Σαββατο για την εφαρμοζουμε Κυριακη που εχουμε χρονο ..
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- StefMac
- JLC specialist
- Δημοσιεύσεις: 2808
- Εγγραφή: Τετ Μάιος 13, 2009 10:05 pm
- Τοποθεσία: Απόδημος Αθηναίος ...
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 81 times
- Επικοινωνία:
Re: Συνταγες
+1 !!!eisenberg έγραψε:Τι συνταγη ειναι αυτη
Πρωτη φορα την βλεπω!
__________ Jaeger LeCoultre___________
_______The First Manufacture in the Vallee De Joux_______
180 Χρόνια Δημιουργίας, Καινοτομίας και Πάθος για το Ρολόι !!!
_______The First Manufacture in the Vallee De Joux_______
180 Χρόνια Δημιουργίας, Καινοτομίας και Πάθος για το Ρολόι !!!
- antonis_ch
- Δημοσιεύσεις: 7929
- Εγγραφή: Παρ Μάιος 15, 2009 9:09 am
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Re: Συνταγες
Γαριδοσαγανακι...
Βασικα προτιμώ μεγαλες γαριδες τις οποιες βαζω μεσα ακαθαριστες..τις μικρες τις καθαριζω...και το καλο ειναι να βγαζουμε και το εντερο με τις ακαθαρσιες..τρωγεται αλλα αφηνει μια ελαφρια πικριλα.
Τηγανι...τσιγαρισμα...κρεμμυδι,σκορδο και πρασινη πιπερια...
Αν εχουμε μεγαλες γαριδες 'ακαθαριστες'... μεσα και αυτες,..οι μικρες ας περιμενουν..
Ενα ποτηρι κοκκινο κρασακι σπιτικο..ντοματα-ντοματοχυμο και τ'αφηνουμε κανα 10 λεπτο...
...μετα βαζουμε τις γαριδες(στις οποιες εγω εχω βαλει καποιο μιξ μπαχαρικων)και τα μπαχαρικα μας...
..α''... να μην ξεχασω την αγαπημενη μου τσιλι...
...σε 20 λεπτα ετοιμες για πυρεξ και φετα τριμμένη..
...στον φουρνο..180 βαθμους..20 λεπτα και μετα τρωμε...
Να πω οτι ποτε δεν κανω τα ιδια δυο φορες ,,,καθε φορα ολο και κατι αλλαζω...οπως και Τα μπαχαρικα που βαζω ειναι(εκτος απο αλατι και πιπερι) περισσοτερα απο 10 διαφορετικα...
Βασικα προτιμώ μεγαλες γαριδες τις οποιες βαζω μεσα ακαθαριστες..τις μικρες τις καθαριζω...και το καλο ειναι να βγαζουμε και το εντερο με τις ακαθαρσιες..τρωγεται αλλα αφηνει μια ελαφρια πικριλα.
Τηγανι...τσιγαρισμα...κρεμμυδι,σκορδο και πρασινη πιπερια...
Αν εχουμε μεγαλες γαριδες 'ακαθαριστες'... μεσα και αυτες,..οι μικρες ας περιμενουν..
Ενα ποτηρι κοκκινο κρασακι σπιτικο..ντοματα-ντοματοχυμο και τ'αφηνουμε κανα 10 λεπτο...
...μετα βαζουμε τις γαριδες(στις οποιες εγω εχω βαλει καποιο μιξ μπαχαρικων)και τα μπαχαρικα μας...
..α''... να μην ξεχασω την αγαπημενη μου τσιλι...
...σε 20 λεπτα ετοιμες για πυρεξ και φετα τριμμένη..
...στον φουρνο..180 βαθμους..20 λεπτα και μετα τρωμε...
Να πω οτι ποτε δεν κανω τα ιδια δυο φορες ,,,καθε φορα ολο και κατι αλλαζω...οπως και Τα μπαχαρικα που βαζω ειναι(εκτος απο αλατι και πιπερι) περισσοτερα απο 10 διαφορετικα...