Γαριδοσαγανακι...
Βασικα προτιμώ μεγαλες γαριδες τις οποιες βαζω μεσα ακαθαριστες..τις μικρες τις καθαριζω...και το καλο ειναι να βγαζουμε και το εντερο με τις ακαθαρσιες..τρωγεται αλλα αφηνει μια ελαφρια πικριλα.
Τηγανι...τσιγαρισμα...κρεμμυδι,σκορδο και πρασινη πιπερια...
Αν εχουμε μεγαλες γαριδες 'ακαθαριστες'... μεσα και αυτες,..οι μικρες ας περιμενουν..
Ενα ποτηρι κοκκινο κρασακι σπιτικο..ντοματα-ντοματοχυμο και τ'αφηνουμε κανα 10 λεπτο...
...μετα βαζουμε τις γαριδες(στις οποιες εγω εχω βαλει καποιο μιξ μπαχαρικων)και τα μπαχαρικα μας...
..α''... να μην ξεχασω την αγαπημενη μου τσιλι...
...σε 20 λεπτα ετοιμες για πυρεξ και φετα τριμμένη..
...στον φουρνο..180 βαθμους..20 λεπτα και μετα τρωμε...
Να πω οτι ποτε δεν κανω τα ιδια δυο φορες ,,,καθε φορα ολο και κατι αλλαζω...οπως και Τα μπαχαρικα που βαζω ειναι(εκτος απο αλατι και πιπερι) περισσοτερα απο 10 διαφορετικα...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)