Εγώ αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνω ....γιατί υπάρχει .....και νομίζω ότι απλά ότι αυτή την άντιπαλότητα την συντηρούν τα δύο αντίστοιχα μέτωπα στο χώρο ......κατά κάποιο τρόπο το μήνυμα που περνά είναι ότι η τεχνολογία μολύνει την παράδοση και μου φάινεται ότι η παράδοση σνομπάρει την τεχνολογία παρά το αντίθετο.eisenberg έγραψε:Τεχνολογια ή παραδοση?Η αιωνια συγκρουση στην ορολογοποιια!
Μπέρδεμα
Re: Μπέρδεμα
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Γιατι υπαρχει...δυσκολο να πεις!Υποτιθεται οτι η τεχνολογια εξυπηρετει πρακτικες συγκεκριμενες αναγκες ενω η παραδοση απευθυνεται στο συναισθημα.Και στο χωρο του ρολογιου κυριαρχει το συναισθημα διοτι κακα τα ψεμματα δεν αγοραζουν τα ρολογια για να βλεπουν την ωρα.Οποτε καταλαβαινεις γιατι η παραδοση σνομπαρει την τεχνολογια παρολο σε μια υποθετικη συγκριση με βαση αριθμους/ποιοτικα χαρακτηρηστικα θα εχανε κατα κρατος.andreas έγραψε:Εγώ αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνω ....γιατί υπάρχει .....και νομίζω ότι απλά ότι αυτή την άντιπαλότητα την συντηρούν τα δύο αντίστοιχα μέτωπα στο χώρο ......κατά κάποιο τρόπο το μήνυμα που περνά είναι ότι η τεχνολογία μολύνει την παράδοση και μου φάινεται ότι η παράδοση σνομπάρει την τεχνολογία παρά το αντίθετο.eisenberg έγραψε:Τεχνολογια ή παραδοση?Η αιωνια συγκρουση στην ορολογοποιια!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Εν μέρει το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι .......ή απορία που παραμένει ωστόσο είναι μία λανθάνουσα τάση απαξίας....σε οτιδήποτε τεχνολογικό προσάπτεται η μαζικότητα και η ευτέλεια σε σύντομο χρόνο....σε άλλους κλάδους (πχ μία τηλεόραση, ένας υπολογιστή) σαφώς και ισχύει.....στην περίπτωση των ρολογιών όμως ευσταθεί κάτι τέτοιο? .....με άλλα λόγια....δεν θα μπορούσαν (εάν ήθελαν) οι εκπρόσωποί της να παράγουν παράδοση σε ποιό μαζική μορφή....θα είχαν πρόβλημα να οργανώσουν μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής ώστε να ρίξουν τα κόστη και να δει και ο φτωχός tourbillion???? πιστεύω πως σίγουρα γίνεται αλλά δεν εξυπηρετεί κανένα και τίποτε.....επομένως γιατί υπάρχει η αξίωση από αυτούς που παράγουν τεχνολογία να το κάνουν???eisenberg έγραψε: Γιατι υπαρχει...δυσκολο να πεις!Υποτιθεται οτι η τεχνολογια εξυπηρετει πρακτικες συγκεκριμενες αναγκες ενω η παραδοση απευθυνεται στο συναισθημα.Και στο χωρο του ρολογιου κυριαρχει το συναισθημα διοτι κακα τα ψεμματα δεν αγοραζουν τα ρολογια για να βλεπουν την ωρα.Οποτε καταλαβαινεις γιατι η παραδοση σνομπαρει την τεχνολογια παρολο σε μια υποθετικη συγκριση με βαση αριθμους/ποιοτικα χαρακτηρηστικα θα εχανε κατα κρατος.
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 285 times
- Επικοινωνία:
Γιωργο τι να σου πω. Αφου εισαι εξυπνο παιδι.
Τα ρολογια αν δεν μπει χερι και γινεται κανονικη συντηρηση χρειαζωνται ανταλλακτικα μετα απο χρονια χρησης.
Τα ρολογια αν δεν μπει χερι και γινεται κανονικη συντηρηση χρειαζωνται ανταλλακτικα μετα απο χρονια χρησης.