Τα ρολογια του αλησμονητου φιλου μου

παλαιοι ονειρεμενοι μηχανισμοι και κομματια
Άβαταρ μέλους
Georges
Has thanked: 1135 times
Been thanked: 1475 times

Re: Τα ρολογια του αλησμονητου φιλου μου

Δημοσίευση από Georges »

VC222 έγραψε:
Καλησπέρα! Λίγο καθυστερημένα με κάτι μετακομίσεις και καλά και κακά νέα: τα καλά= περιμένει η γυναίκα μου το πρώτο παιδί και τα κακά= έχασα κι εγώ ένα συμμαθητή μου (στην ηλικία των 42)...
Είναι λυπηρό να φεύγουν από την ζωή τόσο νέοι άνθρωποι :( Εύχομαι η είδηση του ερχομού του παιδιού να κάνει την απώλεια ελαφρύτερη....Με το καλό να δεχτείτε το νέο μέλος...με έναν πόνο δεν εύχομαι, γιατί όλοι το ίδιο λένε και στο τέλος άμα τους κάνεις σούμα θα είναι πολλοί lol
VC222 έγραψε:Λοιπόν, ας επιστρέψω στο θέμα: τα Venus τα γνωρίζουν όλοι οι έλληνες ωρολογόφιλοι, την Lip ίσως όχι αν και έχει και ιστορία και είχε και κάποιο μερίδιο στην αγορά αφού τα ρολόγια της γενικά ήταν προσιτά. Γαλλική καθαρά Εταιρεία με κάποιες δικές της μηχανές τόσο μηχανικά όσο και ηλεκτρομηχανικά calibers. Νομίζω ότι δεν έβγαλε ποτέ αυτόματο ρολόι με δικό της caliber (πρέπει να χρησιμοποίησε ETA και Durowe).

Είναι γνωστή σε συλλέκτες για την σειρά TALON / MACH (από τον σχεδιαστή Roger Talon) και κάποια Lip NAUTIC.

Προσωπικά δεν έχω κάποιο ρολόι της LIP αλλά έχω 2-3 άλλα με calibre LIP R148/184 (ηλεκτρομηχανικό δηλ.), το ένα μάλιστα Universal Geneve Polerouter Electric....

Αυτά τα λίγα..

Όσοι έχουμε ρολόγια κοντινών μας ανθρώπων ξέρουμε τι σημαίνουν για μας και κάποια μέρα θα τα αφήσουμε στους επόμενους (μαζί ελπίζω με ότι άλλο δικό μας ...)

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες :sh:

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
Άβαταρ μέλους
antonis_ch
Has thanked: 51 times
Been thanked: 391 times

Δημοσίευση από antonis_ch »

Με το καλο να δεχτειτε το διαδοχο φιλε!!!
Λυπαμαι για το χαμο του φιλου σου! να σαι καλα να τον θυμασαι!
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40268 times
Been thanked: 8752 times

Δημοσίευση από Megalos »

Κωνσταντινε κατ'αρχας η ωρα η καλη για τον διαδοχο ....ευχομαι ολα να πανε καλα ...
συλλυπουμαι και εγω για τον δικο σου φιλο ...ειναι λυπηρο οταν συμβαινει ειδικα σε τετοιες ηλικιες να χανομε αγαπητους φιλους ..
ευχαριστω τελος για τις πληροφοριες σχετικα με τα ρολογια του φιλου μου ...
παντως το LIP ειναι αυτοματο... εκεινο που δεν ξερω ειναι την σημασια των λεξεων που αναγραφει οπως ειπα παρα πανω δηλαδη το Grand Pavois ???
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
VC222
Has thanked: 18 times
Been thanked: 325 times

Δημοσίευση από VC222 »

Grand Pavois είναι η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών στη Γαλλία (ναυτικό σαλόνι στην Ελλάδα..). Μάλλον κάποιο επετειακό ρολόι είναι!

Όσον αφορά το δυσάρεστο κομμάτι, σας ευχαριστώ όλους για τα λόγια και τη σκέψη σας- ο συμμαθητής μου έφυγε νωρίς (αν και είχα χάσει επαφή κάποια χρόνια), άφησε πίσω 2 παιδιά> τραγικό μεν που δεν θα τον γνωρίσουν τα παιδιά αλλά τουλάχιστον θα συνεχιστεί η ζωή και όπως πάντα αργά ή γρήγορα έρχονται οι επόμενες γενιές να πάρουν τη θέση μας!

Πάντως εμείς περάσαμε πολύ καλά μαζί στο Λύκειο (δεκαετία 80 χεχε...) και θα τον θυμόμαστε σαν τον πιο χαμογελαστό παιδί της τάξης.

Αυτά τα λίγα...μην ξεχνάμε ποτέ να αγαπάμε τους φίλους/-ες μας ακόμα και εάν δεν μας καταλαβαίνουν πάντα σε ότι αφορά τα ρολόγια....
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40268 times
Been thanked: 8752 times

Δημοσίευση από Megalos »

Κωνσταντινε και παλι να ζησης να τον θυμασαι....
και βεβαιως οπως ειπες να φροντιζουμε να αγαπαμε και να μη χανομαστε απο τους φιλους μας οσο ζουν διοτι μετα ειναι αργα
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
vaguras
Has thanked: 0
Been thanked: 12 times

Δημοσίευση από vaguras »

Τα θερμά μου συλληπητήρια και στους δύο σας! Κωνσταντίνε με το καλό και υγιής ο/η διάδοχος!
Να μην χανόμαστε λες Κώστα, από τους φίλους μας, αλλά δε βλέπω να μαζευόμαστε... Ένας μήνας και κάτι πέρασε από την κοπή της πίτας... Θα πιούμε κανέναν καφέ;;; :wistle:
aris911
Has thanked: 0
Been thanked: 285 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aris911 »

Ασε Βαγγελη αμα περιμενα ποτε θα κανονισουμε να βρεθουμε για καφε (οχι με σενα) στερηση θα ειχα παθη. :ha:
Θα με τρεχανε.
Ευτυχως εχουμε εδω μεσα καποιους γιατρους οποτε κατι θα γινη.
Απάντηση