Είναι λυπηρό να φεύγουν από την ζωή τόσο νέοι άνθρωποι Εύχομαι η είδηση του ερχομού του παιδιού να κάνει την απώλεια ελαφρύτερη....Με το καλό να δεχτείτε το νέο μέλος...με έναν πόνο δεν εύχομαι, γιατί όλοι το ίδιο λένε και στο τέλος άμα τους κάνεις σούμα θα είναι πολλοίVC222 έγραψε:
Καλησπέρα! Λίγο καθυστερημένα με κάτι μετακομίσεις και καλά και κακά νέα: τα καλά= περιμένει η γυναίκα μου το πρώτο παιδί και τα κακά= έχασα κι εγώ ένα συμμαθητή μου (στην ηλικία των 42)...
VC222 έγραψε:Λοιπόν, ας επιστρέψω στο θέμα: τα Venus τα γνωρίζουν όλοι οι έλληνες ωρολογόφιλοι, την Lip ίσως όχι αν και έχει και ιστορία και είχε και κάποιο μερίδιο στην αγορά αφού τα ρολόγια της γενικά ήταν προσιτά. Γαλλική καθαρά Εταιρεία με κάποιες δικές της μηχανές τόσο μηχανικά όσο και ηλεκτρομηχανικά calibers. Νομίζω ότι δεν έβγαλε ποτέ αυτόματο ρολόι με δικό της caliber (πρέπει να χρησιμοποίησε ETA και Durowe).
Είναι γνωστή σε συλλέκτες για την σειρά TALON / MACH (από τον σχεδιαστή Roger Talon) και κάποια Lip NAUTIC.
Προσωπικά δεν έχω κάποιο ρολόι της LIP αλλά έχω 2-3 άλλα με calibre LIP R148/184 (ηλεκτρομηχανικό δηλ.), το ένα μάλιστα Universal Geneve Polerouter Electric....
Αυτά τα λίγα..
Όσοι έχουμε ρολόγια κοντινών μας ανθρώπων ξέρουμε τι σημαίνουν για μας και κάποια μέρα θα τα αφήσουμε στους επόμενους (μαζί ελπίζω με ότι άλλο δικό μας ...)
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες
Φιλικά Γιώργος