Ευχαριστώ φίλε μου Νίκο .Nikos Patra έγραψε:Ωραίο. Αλλαγή απ' το κλασικό καταδυτικό.
Δεν είπες τίποτα από τη ποιότητα της φωτιγραφίας,
(που είναι από το iPhone 3GS ) ...
Ευχαριστώ φίλε μου Νίκο .Nikos Patra έγραψε:Ωραίο. Αλλαγή απ' το κλασικό καταδυτικό.
Φίλε μου Νίκο συγνώμη, δεν το ήξερα ότι υπάρχει και άλλος στο forum μας,Nikos Patra έγραψε:Μετά την αγορά του 233 (και του αναμενόμενου καινούργιου λουριού και αγκράφας), έχω απαγορεύσει να αναφέρονται ενώπιόν μου λέξεις όπως: Apple, Mac, iPhone, Panerai, JLC, IWC, Lange κ.λπ. τουλάχιστον για ένα οχτάμηνο, γιατί απειλείται τόσο η ψυχική και οικονομική μου ισορροπία όσο και ο γάμος μου![]()
.Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η ανωτέρω επιθυμία μου.
ΥΓ: πολύ καλή φωτό πάντως.
Πολύ σωστά συμπληρώνεις φίλε μου !!!eisenberg έγραψε:Stef οπως σου ειπα και στο αλλο τοπικ ειναι πολυ ωραιος συνδυασμος!!![]()
Αρρενωπο και rugged(''αγριο'') θα το χαρακτηριζα το αποτελεσμα φιλε(οπως και τα Breitling)
Nikos Patra έγραψε:Μετά την αγορά του 233 (και του αναμενόμενου καινούργιου λουριού και αγκράφας), έχω απαγορεύσει να αναφέρονται ενώπιόν μου λέξεις όπως: Apple, Mac, iPhone, Panerai, JLC, IWC, Lange κ.λπ. τουλάχιστον για ένα οχτάμηνο, γιατί απειλείται τόσο η ψυχική και οικονομική μου ισορροπία όσο και ο γάμος μου![]()
.Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η ανωτέρω επιθυμία μου.
ΥΓ: πολύ καλή φωτό πάντως.
Φίλε Δημήτρη σ' ευχαριστώ για τις ευχές και επίσης καλή χρονιά !!!snapper έγραψε:Στεφανε σε χασαμε....καλως ηρθες και καλη χρονιά φιλε......
![]()
Περίμενα την πάντα καλοπροαίρετη κριτική σου, αλλά δεν περίμενα να σου αρέσει !!!snapper έγραψε: Το συγκεκριμενο λουρακι ειναι απο τα πιο ομορφα που εχεις φορεσει μεχρι τωρα.....![]()
Απο την αλλη εγω περα απο τυπου rubber δεν θα του εβαζα κανενα αλλο....
...αν και το μπρασελε του σκοτωνει......(ειμαι και φαν)....