Ευχαριστώ φίλε μου Νίκο .Nikos Patra έγραψε:Ωραίο. Αλλαγή απ' το κλασικό καταδυτικό.
Δεν είπες τίποτα από τη ποιότητα της φωτιγραφίας,
(που είναι από το iPhone 3GS ) ...
Ευχαριστώ φίλε μου Νίκο .Nikos Patra έγραψε:Ωραίο. Αλλαγή απ' το κλασικό καταδυτικό.
Φίλε μου Νίκο συγνώμη, δεν το ήξερα ότι υπάρχει και άλλος στο forum μας,Nikos Patra έγραψε:Μετά την αγορά του 233 (και του αναμενόμενου καινούργιου λουριού και αγκράφας), έχω απαγορεύσει να αναφέρονται ενώπιόν μου λέξεις όπως: Apple, Mac, iPhone, Panerai, JLC, IWC, Lange κ.λπ. τουλάχιστον για ένα οχτάμηνο, γιατί απειλείται τόσο η ψυχική και οικονομική μου ισορροπία όσο και ο γάμος μου .Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η ανωτέρω επιθυμία μου.
ΥΓ: πολύ καλή φωτό πάντως.
Πολύ σωστά συμπληρώνεις φίλε μου !!!eisenberg έγραψε:Stef οπως σου ειπα και στο αλλο τοπικ ειναι πολυ ωραιος συνδυασμος!!
Αρρενωπο και rugged(''αγριο'') θα το χαρακτηριζα το αποτελεσμα φιλε(οπως και τα Breitling )
Nikos Patra έγραψε:Μετά την αγορά του 233 (και του αναμενόμενου καινούργιου λουριού και αγκράφας), έχω απαγορεύσει να αναφέρονται ενώπιόν μου λέξεις όπως: Apple, Mac, iPhone, Panerai, JLC, IWC, Lange κ.λπ. τουλάχιστον για ένα οχτάμηνο, γιατί απειλείται τόσο η ψυχική και οικονομική μου ισορροπία όσο και ο γάμος μου .Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η ανωτέρω επιθυμία μου.
ΥΓ: πολύ καλή φωτό πάντως.
Φίλε Δημήτρη σ' ευχαριστώ για τις ευχές και επίσης καλή χρονιά !!!snapper έγραψε:Στεφανε σε χασαμε.... καλως ηρθες και καλη χρονιά φιλε......
Περίμενα την πάντα καλοπροαίρετη κριτική σου, αλλά δεν περίμενα να σου αρέσει !!!snapper έγραψε: Το συγκεκριμενο λουρακι ειναι απο τα πιο ομορφα που εχεις φορεσει μεχρι τωρα.....
Απο την αλλη εγω περα απο τυπου rubber δεν θα του εβαζα κανενα αλλο....
...αν και το μπρασελε του σκοτωνει... ...(ειμαι και φαν)....