ειναι πασιγνωστο οτι υποστηριζω συγκεριμενη μαρκα για τις καθαρα προσωπικες αγορες μου ......αυτο ομως δεν ειναι το κριτηριο για να προτεινω ενα οποιοδηποτε αλλο ρολοι σε καποιον ο οποιος απλα δεν ανηκει στην κατηγορια αυτη.....στο συγκριμενο φορουμ .....ειμαστε μια παρεα και οι περισοτεροι γνωριζομαστε μεταξυ μας επι προσωπικου .......οποτε ολα τα αλλα .....ειναι απλα ιστοριες .....ισως παντως θα επρεπε να υπαρχει
κατω κατω με μικρα γραμματα .....μια ταμπελιτσα με την επιγραφη πληρωμενη διαφημιση ....σε ολα αυτα τα site που τελικα δεν ειναι φορουμ...
ΠΟΣΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ";
- ACIDBLACK
- Τοποθεσία: οπου εχειο ζεστη σκονη και υγρασια την ημερα και τσουχτερο κρυο την νυχτα.
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Re: ΠΟΣΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ";
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
-Montesqueieu
-Friedrich Nietzhe
Προφανώς, δεν μιλάμε για φόρουμ που συμμετέχουν 20 άνθρωποι, αλλά για φόρουμ που επηρρεάζουν τεράστιες μάζες ανθρώπων και μεταξύ αυτών και κάποιους από τους 20 που συμμετέχουν ατα μικρά, τοπικά φόρουμ....ACIDBLACK έγραψε:ειναι πασιγνωστο οτι υποστηριζω συγκεριμενη μαρκα για τις καθαρα προσωπικες αγορες μου ......αυτο ομως δεν ειναι το κριτηριο για να προτεινω ενα οποιοδηποτε αλλο ρολοι σε καποιον ο οποιος απλα δεν ανηκει στην κατηγορια αυτη.....στο συγκριμενο φορουμ .....ειμαστε μια παρεα και οι περισοτεροι γνωριζομαστε μεταξυ μας επι προσωπικου .......οποτε ολα τα αλλα .....ειναι απλα ιστοριες .....ισως παντως θα επρεπε να υπαρχει
κατω κατω με μικρα γραμματα .....μια ταμπελιτσα με την επιγραφη πληρωμενη διαφημιση ....σε ολα αυτα τα site που τελικα δεν ειναι φορουμ...
Μέχρι χθες, αν κάποιος έγραφε το διαβασα στο purist, είχε μια εγκυρότητα ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ, γιατί τα φόρουμ δεν μπορούν ποτέ να εξασφαλίσουν ένα επίπεδο τη στιγμή που γράφει ο καθένας.
Η συζήτηση πριν απο λίγες μέρες για το ποιοί ανέβασαν τις τιμές, ξεκίνησε από κάτι που πήρε ο Μεγάλος από ένα φόρουμ, όπου το έγραψε ένας ανώνυμα. Ποιός μας λέει ότι δεν ήταν πληρωμένο;
Δες το σε άλλο θέμα πιο σοβαρό.
Θα έπαιρνες νομική συμβουλή από:
Α. Έναν δικηγόρο που τον ξέρεις; (αντίστοιχο του περιοδικού, επαγγελματικού portal κλπ)
Β. Μια εταιρεία δικηγόρων, που καθε φορά θα σου έδινε όποιον δικηγόρο από τους συνεγάτες της ήθελε; (αντίστοιχο του διαβάζεις κάτι σε ένα περιοδικό που γράφουν πολλοί και εκφράζουν ο καθένας την άποψή του)
ή Γ. Μια παρέα φίλων της νομικής, ανάμεσα στους οποίους το 99% είναι άνθρωποι που τους αρέσει η νομική, ή έχουν κάποια εμπειρία προσωπική, αλλά απλοί ιδιώτες και όχι δικηγόροι; (αντίστοιχο των φόρουμ)
Όπως πολύ σωστά έλεγε και κάποιος, τα φόρουμ είναι το αντίστοιχο των καφενείων και για το λόγο αυτό βλέπεις και σπάνια συζήτηση για ρολόγια, αλλά και συζήτηση για ρολόγια που να πάει σε βάθος ή να κρατήσει πάνω από 3-4 μέρες.
Απλά σκέψου εκατομμύρια καταναλωτές να ενημερώνονται από τις συζητήσεις του καφενείου.
Το "μια παρέα είμαστε" παίρνει άλλη διάσταση, όταν αυτά που λέει η "παρέα" τα διαβάζουν και άλλοι... και για καιρό, μάλιστα!...
Θυμίζει αυτό που λενε στην τηλεόραση σε συνεντεύξεις: "έλα, πες το. Θα μείνει μεταξύ μας. Δεν μας ακουει κανείς!"
Φιλικα
Κωστής
- ACIDBLACK
- Τοποθεσία: οπου εχειο ζεστη σκονη και υγρασια την ημερα και τσουχτερο κρυο την νυχτα.
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
....θα απαντησω γιατι θα μας διαβασουν νοημονα οντα ....ο ανθρωπος εχει ενα χαρακτηριστικο που ονομαζεται κριση ....μπορει να διαλεξει απο το αλφα το βητα για χψζ λογους ....οποιος μπει λοιπον και ψαξει γνωμες για ρολογια ας κρινει αναλογα .....
κανεις δεν μπαινει σε ενα φορουμ τυχαια ...μπαινει για να μαθει ....γιαυτο και εγω θα μπω να πω την γνωμη μου ....
αν κρινει λαθος και αγορασει λαθος ...ειναι θεμα του ....σε κανεναν δεν ειπαμε παρε αυτο ειναι καλο και μην παρεις αυτο γιατι δεν ειναι
παραθετουμε τα συν και τα πλην ....απλα πραγματα ....και ο κοσμος μας δεν εχει κεντρο το ρολοι ....εχει την γυναικα μας και τα παιδια μας ...
και εδω μπαινουμε για να ξελαμπικαρουμε ....και εδω ειμαστε μια παρεα ....και αυτο ειναι για καποιους μια πικρη αληθεια .....
σε αλλους αρεσει η παρεα μας ....σε αλλους δεν αρεσει ...προβλημα τους ...εμεις εδω ειμαστε .....και αν μας διαβασει κανεις
και θελει κατι παραπανω ας στειλει πμ..... μου στελνουν πμ για ρολογια καθε εβδομαδα ....και στα δυο φορουμ...
και απανταω αναλογα ....φτανει να εχω χρονο .....
κανεις δεν μπαινει σε ενα φορουμ τυχαια ...μπαινει για να μαθει ....γιαυτο και εγω θα μπω να πω την γνωμη μου ....
αν κρινει λαθος και αγορασει λαθος ...ειναι θεμα του ....σε κανεναν δεν ειπαμε παρε αυτο ειναι καλο και μην παρεις αυτο γιατι δεν ειναι
παραθετουμε τα συν και τα πλην ....απλα πραγματα ....και ο κοσμος μας δεν εχει κεντρο το ρολοι ....εχει την γυναικα μας και τα παιδια μας ...
και εδω μπαινουμε για να ξελαμπικαρουμε ....και εδω ειμαστε μια παρεα ....και αυτο ειναι για καποιους μια πικρη αληθεια .....
σε αλλους αρεσει η παρεα μας ....σε αλλους δεν αρεσει ...προβλημα τους ...εμεις εδω ειμαστε .....και αν μας διαβασει κανεις
και θελει κατι παραπανω ας στειλει πμ..... μου στελνουν πμ για ρολογια καθε εβδομαδα ....και στα δυο φορουμ...
και απανταω αναλογα ....φτανει να εχω χρονο .....
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
-Friedrich Nietzhe
-Montesqueieu
-Friedrich Nietzhe