Για απλό καθαρισμό λίγο δύσκολο το βλέπω. Το έβαψαν? Πολύ ωραίο έγινε. Το κομμάτι που έλειπε? Το βρήκαν από άλλο καντράν? Την γραμματοσειρά? Αυτοκόλλητο? Δεν την παρατήρησα να πω την αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση έγινε κουκλί.
jimkar85 έγραψε:Για απλό καθαρισμό λίγο δύσκολο το βλέπω. Το έβαψαν? Πολύ ωραίο έγινε. Το κομμάτι που έλειπε? Το βρήκαν από άλλο καντράν? Την γραμματοσειρά? Αυτοκόλλητο? Δεν την παρατήρησα να πω την αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση έγινε κουκλί.
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επαναβαφη. Το κομματι το πήρε από τη θέση 12 και στη θέση 12 έβαλε ένα κομματι από άλλο ομεγκα. Την γραμματοσειρά θα σε γελάσω πως την κατάφερε. Κάποιους που ρώτησα είπαν ότι κάποιοι έχουν ζελατίνες και κάποιοι άλλοι σφραγίδες. Βέβαια πλέον υπάρχει και η εκτύπωση λέιζερ όποτε κάτι από όλα αυτά χρησιμοποίησε ο τύπος
Πανο μου εγινε πολυ ομορφο και εμφανισιμο .... το μονο που θα ξαναλλαζα ειναι ο λεπτοδεικτης διοτι δεν ειναι ιδιος με το ωραοδεικτη ...
κατα τα αλλα εγινε πολυ ωραιο ..συγχαρητηρια
Megalos έγραψε:Πανο μου εγινε πολυ ομορφο και εμφανισιμο .... το μονο που θα ξαναλλαζα ειναι ο λεπτοδεικτης διοτι δεν ειναι ιδιος με το ωραοδεικτη ...
κατα τα αλλα εγινε πολυ ωραιο ..συγχαρητηρια
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που μπορώ να βρω δείκτες σετ όμοιους με αυτούς;