Διόρθωση dial Omega!

Στην ενότητα αυτή μιλάμε για τεχνικά θέματα που αφορούν τα ωρολόγια(εδώ μπορούν τα μέλη να υποβάλλουν και απορίες σχετικά με τεχνικά θέματα)
Άβαταρ μέλους
panos_1975
Has thanked: 42 times
Been thanked: 302 times

Re: Διόρθωση dial Omega!

Δημοσίευση από panos_1975 »

jimkar85 έγραψε:Τι έκανες ακριβώς? Αντικατάσταση ή αποκατάσταση? Και που έγινε το εγχείρημα?
Πολύ καλό πάντως. Μπράβο

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αποκατάσταση. Δες την πρώτη εικόνα στο ποστ και σύγκρινε. Με ενδιαφέρει η γνώμη σου.

Ιταλία έστειλα το καντράν
jimkar85
Has thanked: 23 times
Been thanked: 689 times

Δημοσίευση από jimkar85 »

Για απλό καθαρισμό λίγο δύσκολο το βλέπω. Το έβαψαν? Πολύ ωραίο έγινε. Το κομμάτι που έλειπε? Το βρήκαν από άλλο καντράν? Την γραμματοσειρά? Αυτοκόλλητο? Δεν την παρατήρησα να πω την αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση έγινε κουκλί.

Άβαταρ μέλους
panos_1975

jimkar85 έγραψε:Για απλό καθαρισμό λίγο δύσκολο το βλέπω. Το έβαψαν? Πολύ ωραίο έγινε. Το κομμάτι που έλειπε? Το βρήκαν από άλλο καντράν? Την γραμματοσειρά? Αυτοκόλλητο? Δεν την παρατήρησα να πω την αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση έγινε κουκλί.

Επαναβαφη. Το κομματι το πήρε από τη θέση 12 και στη θέση 12 έβαλε ένα κομματι από άλλο ομεγκα. Την γραμματοσειρά θα σε γελάσω πως την κατάφερε. Κάποιους που ρώτησα είπαν ότι κάποιοι έχουν ζελατίνες και κάποιοι άλλοι σφραγίδες. Βέβαια πλέον υπάρχει και η εκτύπωση λέιζερ όποτε κάτι από όλα αυτά χρησιμοποίησε ο τύπος
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40268 times
Been thanked: 8752 times

Δημοσίευση από Megalos »

Πανο μου εγινε πολυ ομορφο και εμφανισιμο .... το μονο που θα ξαναλλαζα ειναι ο λεπτοδεικτης διοτι δεν ειναι ιδιος με το ωραοδεικτη ...
κατα τα αλλα εγινε πολυ ωραιο ..συγχαρητηρια :sh:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
panos_1975

Megalos έγραψε:Πανο μου εγινε πολυ ομορφο και εμφανισιμο .... το μονο που θα ξαναλλαζα ειναι ο λεπτοδεικτης διοτι δεν ειναι ιδιος με το ωραοδεικτη ...
κατα τα αλλα εγινε πολυ ωραιο ..συγχαρητηρια :sh:
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που μπορώ να βρω δείκτες σετ όμοιους με αυτούς;
Απάντηση