Elio5 έγραψε:gerogian έγραψε:Elio5 έγραψε:gerogian έγραψε:Oποτε φιλοι Βασιλη και Ηλια αγοραζουμε ενα ρολοι με γνωμονα να ειναι η εταιρεια -κατα τη γνωμη μας
- στο hype της και οχι εαν μας αρεσουν τα ρολογια της.
Ενταξει, δεν μπορω να πω, ειναι κι αυτη μια προσεγγιση.
Ας παρουμε ρολεξ, μας αρεσουν δεν μας αρεσουν!!
Και ας μην ασχολουμαστε με τις αλλες.
Εγώ φιλε Σπύρο ξέρεις πως διαφωνώ με όλο αυτό. Δυστυχώς όμως η αγορά ειδικά στο luxury έχει κάποια συγκεκριμένα κριτήρια.
Στάλθηκε από το κινητο μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικα το ξερω, γι αυτο το σχολιασα.
Βεβαια και επι της ουσιας, δεν συμφωνω.
Ουτε ακριβα ειναι τα νεα base panerai, ουτε η εταιρεια στα χειροτερα της.
Τα πολλα μοντελα σαφως και ειναι ενα μεγαλο θεμα, οπως τα εχουμε πει εχει επισημανθει στην πανεραι, αλλα ειναι γεγονος οτι σιγουρα μπορεις να βρεις πολλα ενδιαφεροντα μοντελα στη γκαμα της.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Ο κόσμος παγκοσμίως γελάει με τα Due.
Η εταιρεία πια δεν έχει την δυναμική που είχε πριν 10 χρόνια στην αγορά και στην κοινότητα.
Ξέρω πως απευθύνομαι σε πραγματικό λάτρη της εταιρείας άλλα θεωρώ πως κάποιος που δεν την αγαπά τόσο τα βλέπει Ίσως και λίγο πιο ισορροπημένα.
Να προσθέσω πως θα θελα πολύ ένα 590. Και αυτό γιατί προσωπικά πάντα αγόραζα ότι μου αρέσει και όχι με κριτήριο την αγορά, την επένδυση, το αν γυαλίζει, κτλ κτλ κτλ.
Δυστυχώς όμως επειδή μιλάω με συλλέκτες και παρακολουθώ τι γίνεται θεωρώ πως έχει περάσει ανεπιστρεπτί ο καιρός της Πανεραι.
Στάλθηκε από το κινητο μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
\
Και βεβαια σου επιτρεπω να διαφωνεις, αυτο ελειπε.
Οσον αφορα τα due...
Ο κοσμος γελαει αλλα η πανεραι πουλαει!!!
Το εχω ξαναπει και αλλες φορες, πρεπει να αποφασισουμε -μαλλον να αποφασισετε-τι θελετε απο μια εταιρεια, στη συγκεκριμενη περιπτωση την πανεραι.
Να μενει κολημενη στις ριζες της (και να κατηγορειται για αναχρονιστικη, παλαιομοδιτικη κλπ.κλπ) η να προσπαθει να κανει αλλαγες που πιθανον της φερουν και νεο αγοραστικο κοινο.
Προσωπικα δεν με ενοχλουν καθολου τα ανοιγματα της, οπως ξαναειπα σιγουρα μπορεις να βρεις ενδιαφεροντα ρολογια στην πλουσια γκαμα της.
Και το σημαντικοτερο,.......πανεμορφα.
Κατι που δεν το συναντας και πολυ συχνα σε αλλες μαρκες.
Υ.Γ. Δεν ξερω τι λενε οι φιλοι σου συλλεκτες Ηλια, πιθανον να εχεις - εχουν δικιο,ολα στη ζωη μας ακολουθουν μια κυκλικη πορεια.
Παντως οσα limited panerai προσπαθησαμε να βρουμε, η δυσκολια ηταν μεγαλη και καποια δεν βρεθηκαν.
Και σε ελληνικα μαγαζια της Αθηνας, μετα τα ρολεξ, ειναι τα ρολογια που φευγουν πιο πολυ.
Και τα πανερια που εφυγαν απο τα χερια μου, εφυγαν με εξαιρετικη ευκολια και - κατι που σημαινει πολλα για πολλους- χωρις χασουρα.
Και...και...και..