citizen promaster altichron ecodrive
Re: citizen promaster altichron ecodrive
Καλησπερα και παλι παιδια πηγα στην ερμου για να στειλω το ρολοι και μου ειπαν να το κρατησω και οταν μαζευτουν και αλλα θα με ειδοποιησουν να το παω για να το στειλουν για να μην μεινει πολυ καιρο.σημερα εκανα και κατι αλλο απλα να μου πειτε αν ειναι φυσιολογικο αυτο εκει που ειναι ο αισθητηρας και ενω ο δεικτης ειχε φυγει παλι 1 χιλιοστο πηρα το πιστολακι για τα μαλλια στο κρυο φυσικα και το εβαλα στον αισθητηρα και το φυσαγα και ειδα οτι ηρθε παλι ακριβως .μηπως παιζει τελικα κανενα ρολο απο τον αερα?συγνωμη αν σας εχω ζαλισει απλα ειπα να κανω και αυτο να δω και τωρα ο δεικτης ειναι ακριβως.
- cupra73
- Has thanked: 1427 times
- Been thanked: 1028 times
Re: citizen promaster altichron ecodrive
Όχι δεν είναι φυσιολογικό να είσαι με ένα πιστολάκι στο χέρι για να έρχεται ο δείκτης στα ίσια του........georgehab έγραψε:Καλησπερα και παλι παιδια πηγα στην ερμου για να στειλω το ρολοι και μου ειπαν να το κρατησω και οταν μαζευτουν και αλλα θα με ειδοποιησουν να το παω για να το στειλουν για να μην μεινει πολυ καιρο.σημερα εκανα και κατι αλλο απλα να μου πειτε αν ειναι φυσιολογικο αυτο εκει που ειναι ο αισθητηρας και ενω ο δεικτης ειχε φυγει παλι 1 χιλιοστο πηρα το πιστολακι για τα μαλλια στο κρυο φυσικα και το εβαλα στον αισθητηρα και το φυσαγα και ειδα οτι ηρθε παλι ακριβως .μηπως παιζει τελικα κανενα ρολο απο τον αερα?συγνωμη αν σας εχω ζαλισει απλα ειπα να κανω και αυτο να δω και τωρα ο δεικτης ειναι ακριβως.