citizen promaster altichron ecodrive

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
georgehab
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: citizen promaster altichron ecodrive

Δημοσίευση από georgehab »

Καλησπερα και παλι παιδια πηγα στην ερμου για να στειλω το ρολοι και μου ειπαν να το κρατησω και οταν μαζευτουν και αλλα θα με ειδοποιησουν να το παω για να το στειλουν για να μην μεινει πολυ καιρο.σημερα εκανα και κατι αλλο απλα να μου πειτε αν ειναι φυσιολογικο αυτο εκει που ειναι ο αισθητηρας και ενω ο δεικτης ειχε φυγει παλι 1 χιλιοστο πηρα το πιστολακι για τα μαλλια στο κρυο φυσικα και το εβαλα στον αισθητηρα και το φυσαγα και ειδα οτι ηρθε παλι ακριβως .μηπως παιζει τελικα κανενα ρολο απο τον αερα?συγνωμη αν σας εχω ζαλισει απλα ειπα να κανω και αυτο να δω και τωρα ο δεικτης ειναι ακριβως.
Άβαταρ μέλους
cupra73
Has thanked: 1427 times
Been thanked: 1028 times

Re: citizen promaster altichron ecodrive

Δημοσίευση από cupra73 »

georgehab έγραψε:Καλησπερα και παλι παιδια πηγα στην ερμου για να στειλω το ρολοι και μου ειπαν να το κρατησω και οταν μαζευτουν και αλλα θα με ειδοποιησουν να το παω για να το στειλουν για να μην μεινει πολυ καιρο.σημερα εκανα και κατι αλλο απλα να μου πειτε αν ειναι φυσιολογικο αυτο εκει που ειναι ο αισθητηρας και ενω ο δεικτης ειχε φυγει παλι 1 χιλιοστο πηρα το πιστολακι για τα μαλλια στο κρυο φυσικα και το εβαλα στον αισθητηρα και το φυσαγα και ειδα οτι ηρθε παλι ακριβως .μηπως παιζει τελικα κανενα ρολο απο τον αερα?συγνωμη αν σας εχω ζαλισει απλα ειπα να κανω και αυτο να δω και τωρα ο δεικτης ειναι ακριβως.
Όχι δεν είναι φυσιολογικό να είσαι με ένα πιστολάκι στο χέρι για να έρχεται ο δείκτης στα ίσια του........
Απάντηση