Εάν το κανονίσετε παιδιά - γιατί ομολογουμένως είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα μιας και πρέπει να συμπέσουν άδειες,ελεύθερος χρόνος, οικονομική άνεση κτλ κτλ - εγώ είμαι από τώρα μέσα. Από ξενδοχεία έχω πολλές προτάσεις για όλα τα βαλάντια και για μέρη που αξίζει να πας να δεις αλλά και να περάσεις 2 ώρες ηρεμίας χωρίς πολλά πολλά έχω τρελές προτάσεις. Αλλά για να "ψήσω" και λιγάκι τον Βάγγο και όλα τα υπόλοιπα παιδιά σας παραθέτω μια φωτογραφία στο Μίρεν με τον πατέρα.Megalos έγραψε:Βαγγελη ειδες που στα ελεγα
και ο azaas και ο Ilias-G σε κατατοπησαν τελεια
το θεμα ειναι οτι ηταν τοσο λεπτομερεις και παραστατικοι που για μια στιγμη νομιζα οτι εκανα και εγω τις διαδρομες τους :ceyes:
παιδια ισως θα πρεπει να κανουμε μια προσπαθεια και κεινο το ομαδικο ταξιδακι στην Ελβετια .. τι λετε ? εστω αν ειναι νωρις να το
κοιταξουμε σιγα σιγα 0800

είχαμε δώσει ραντεβού εκεί... μέσα Ιούλη... εγώ με ζακέτα και μάλιστα χοντρή,ενώ ο "braveheart" κοντομάνικο -μου ζήταγε μετά τη ζακέτα γιατί έκανε ψόφο - . Και ναι αυτά που βλέπετε στο βάθος είναι χιόνια τα οποία δεν λιώνουν ποτέ και όσα από αυτά λιώνουν σχηματίζουν υπέροχους καταράκτες στις άκρες των πλαγιών σε Αλπικά ύψη και με τα νερά κάποιων να κάνουν ελεύθερη πτώση μέχρι το τέλος της χαράδρας. Το υψόμετρο σε κάνει και αισθάνεσαι κάπως, αλλά όταν το "μάθεις" τότε όλα καλά :P
Βέβαια να αναφέρω οτι δεν έχω τόση μεγάλη πείρα από Ελβετία... αν τσουλήσετε ποτέ λίγο πιο κει, κατά Γερμανία μεριά.... ε εκεί είμαι πιο "ψαγμένος" 0100
Φιλικά Κωνσταντίνος
ΥΓ: Άντε μιας και πήρα φόρα πάρτε και 2 ακόμη με τη λίμνη.