Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα και εγώ φίλε Γιώργο!Georges έγραψε:Έτσι...ήδη έχω μπει σε πειρασμό. Και αν ήταν η κατάσταση λίγο καλύτερη, θα το σκεφτόμουν και για πρότζεκτ...markosgr28 έγραψε:... Πραγματικά πανέμορφο! Και η τιμή του άψογη!...
Φιλικά Γιώργος
Πρώτα κιτρινάκι και μετά μαυράκι...
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Re: Πρώτα κιτρινάκι και μετά μαυράκι...
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Για μένα αξίζει να το δείτε αν υπάρχει ενδιαφέρον. Εγώ, δυστυχώς ή ευτυχώς, θα παραμείνω στην απόφαση που έχω πάρει...όχι συμμετοχή σε project.markosgr28 έγραψε:Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα και εγώ φίλε Γιώργο!Georges έγραψε:Έτσι...ήδη έχω μπει σε πειρασμό. Και αν ήταν η κατάσταση λίγο καλύτερη, θα το σκεφτόμουν και για πρότζεκτ...markosgr28 έγραψε:... Πραγματικά πανέμορφο! Και η τιμή του άψογη!...
Φιλικά Γιώργος
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- pontioz
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1232 times
Σ'ευχαριστώ Νεφέλη!n_wildgirl έγραψε:Καλορίζικο Πόντιε και καλές βουτιές
Να φτιαξει λίγο ο καιρός να το βουτήξω να μαυρίσει και θα γίνει σπέσιαλ...
Πενία τέχνας κατεργάζεται Γιάννη!i palios έγραψε:Ρε Γιωρικα σκετο τρωκτικο εισαι,που τα ξετρυπωνεις?
Πολυ πολυ ωραιο.
Την έχω την Ποντιακή μύτη, την έχω την αφραγκία, θέλω δε θέλω λαγωνικό θα γίνω για να πάρω ρολόι πια...
Να'σαι καλά Μάστορα!Georges έγραψε:Ρολόϊ σπέσιαλ και παρουσίαση ακόμη πιο σπέσιαλ
Καρντάσι καλορίζικο και καλοφόρετο πάντα με υγεία.
Πάντα χαμόγελα να σκορπάς!!!
Φιλικά Γιώργος
Τα ξέρεις εσύ...
Αμήν Άρη!aris911 έγραψε:Καλοφορετο να ειναι φιλε Γιωργο και να εισαι παντα χαρουμενος.
Πάντα χαρά: είναι δωρεάν και υγιεινή...
Μα, ακριβώς...Marine master έγραψε: (αυτό το συναίσθημα της νόμιμης κλοπής, είναι μεγάλη υπόθεση τελικά...)
Αν ανταποκριθεί στις θετικότατες αρχικές εντυπώσεις, τότε θα είναι το καλύτερο πακέτο τιμής-απόλαυσης!ggli έγραψε:Καλοριζικο και καλοφορετο, πραγματικα για τα λεφτά του ειναι super, όλο το πακέτο .
Να'σαι καλά ρε Φίλε!antonis_ch έγραψε:Φοβερη παρουσιαση Γιωρικα!!
Να το χαιρεσε φιλαρακι!! Καλοφορετο!!
Είναι όντως πανέμορφο Μάρκο!markosgr28 έγραψε:Να το χαίρεσαι φίλε! Πραγματικά πανέμορφο! Και η τιμή του άψογη! Δεν το είχα ξαναδεί!
Και η τιμή του το κάνει ακόμη πιο όμορφο!
Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό.
Πισγιουνίκ.