Natoϊκή επιδρομή!
- pontioz
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1232 times
Natoϊκή επιδρομή!
Λεφτά για ρολόι ΔΕΝ υπάρχουν!
Θα πρέπει λοιπόν να παραμείνω ευχαριστημένος με τα ρολόγια που υπάρχουν!
Με τα λεφτά που μέχρι πρότινος υπήρχαν, φρόντισα να κάνω μια σχετικά αξιοπρεπή συλλογή από ρολόγια, ικανοποιώντας το γούστο και τις επιθυμίες με το πενιχρό μου βαλάντιο!
Κουτσά στραβά κάτι κατάφερα, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, κι έτσι κάτι υπάρχει...
Ευτυχώς υπάρχουν και τα λουριά!
Και πιο συγκεκριμένα οι ιμάντες τύπου Nato και Zulu, οι οποίοι:
-είναι ανθεκτικοί
-είναι πολύχρωμοι
-αλλάζουν εύκολα και, το κυριότερο...
-είναι φθηνοί!!!
Μπορεί λοιπόν να μην έχω τα χρήματα που απαιτούνται για να πάρω τα ρολόγια που απαιτούνται για να ικανοποιήσω τα γούστα μου, αλλά -ευτυχώς!- έχω κάποια ψιλά που απαιτούνται για να τα πασάρω προς αγορά ιμάντων, για να βρω κι εγώ τη χαρά μου και κυρίως να μπορέσω να αντιμετωπίσω τη χρόνια ασθένειά μου (Luritis Pyrovolimenis Maxima)!
Από όσα ρολόγια έχουν κατά καιρούς περάσει από τα χέρια μου, πιστεύω ότι τα πιο βολικά για ιμάντες είναι τα Fortis. Και ως γνωστόν Φανταστικέ μου Αναγνώστη είμαι στην ευτυχέστατη θέση να κατέχω τρία τεμάχια!
Οπότε, σε συνδυασμό και με το βλήμα λουροδιασποράς που έχει περάσει από το μυαλό μου, τί καλύτερο από το να προμηθευτώ ένα σκασμό λουριά ώστε να έχω στη διάθεσή μου ένα σκασμό επί 3 (όσα και τα Fortis μου) συνδυασμούς για να παίζω!!!
Κοίτα να δεις τί γίνεται λοιπόν όταν πάω να βάλω ένα Fortis:
Τα Fortis...
Οι ιμάντες...
Τα Fortis και οι ιμάντες...
...και το πανηγύρι!
(θα είχε πλάκα να είχα από μια φωτογραφία του κάθε ρολογιού με όοοοοοοοοοοολους τους ιμάντες, αλλά... 33 συνδυασμοί Εκπληκτικέ μου Αναγνώστη με τις αντοίστιχες φωτογραφίες... θα χάναμε, εκτός από τη μπάλα, και τα χρώματα! Οπότε χρησιμοποίησα την τεχνική του "αστερία"...)
Ο δύτης...
Ο πιλότος...
...κι ο αστροναύτης.
Κι ο καθένας τους με όλα μαζί...
Όπως βλέπεις έχω λόφο να σκαρφαλώσω μέχρι να αποφασίσω ποιον ιμάντα θα βάλω...
Ευτυχώς η συλλογή μου αποτελείται από ρολόγια που τα επιθυμούσα για πολλά χρόνια και τα απέκτησα σε λίγα χρόνια!
Είμαι ευγνώμων γι'αυτό και σέβομαι αυτά που ήδη έχω, τα οποία με κάνουν να χαμογελώ όταν τα κοιτάζω!
Αυτοί οι ιμάντες εκτός από το χαμόγελο χαρίζουν και χρώμα και πιστεύω ότι ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι απολύτως αναγκαίος για να μπορέσει να λειτουργήσει το μυαλουδάκι μας!
Ας φροντίσουμε να χαμογελάμε και να δίνουμε χρώμα στη ζωή και τη σκέψη μας γενικότερα Αδέλφια...
Θα πρέπει λοιπόν να παραμείνω ευχαριστημένος με τα ρολόγια που υπάρχουν!
Με τα λεφτά που μέχρι πρότινος υπήρχαν, φρόντισα να κάνω μια σχετικά αξιοπρεπή συλλογή από ρολόγια, ικανοποιώντας το γούστο και τις επιθυμίες με το πενιχρό μου βαλάντιο!
Κουτσά στραβά κάτι κατάφερα, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, κι έτσι κάτι υπάρχει...
Ευτυχώς υπάρχουν και τα λουριά!
Και πιο συγκεκριμένα οι ιμάντες τύπου Nato και Zulu, οι οποίοι:
-είναι ανθεκτικοί
-είναι πολύχρωμοι
-αλλάζουν εύκολα και, το κυριότερο...
-είναι φθηνοί!!!
Μπορεί λοιπόν να μην έχω τα χρήματα που απαιτούνται για να πάρω τα ρολόγια που απαιτούνται για να ικανοποιήσω τα γούστα μου, αλλά -ευτυχώς!- έχω κάποια ψιλά που απαιτούνται για να τα πασάρω προς αγορά ιμάντων, για να βρω κι εγώ τη χαρά μου και κυρίως να μπορέσω να αντιμετωπίσω τη χρόνια ασθένειά μου (Luritis Pyrovolimenis Maxima)!
Από όσα ρολόγια έχουν κατά καιρούς περάσει από τα χέρια μου, πιστεύω ότι τα πιο βολικά για ιμάντες είναι τα Fortis. Και ως γνωστόν Φανταστικέ μου Αναγνώστη είμαι στην ευτυχέστατη θέση να κατέχω τρία τεμάχια!
Οπότε, σε συνδυασμό και με το βλήμα λουροδιασποράς που έχει περάσει από το μυαλό μου, τί καλύτερο από το να προμηθευτώ ένα σκασμό λουριά ώστε να έχω στη διάθεσή μου ένα σκασμό επί 3 (όσα και τα Fortis μου) συνδυασμούς για να παίζω!!!
Κοίτα να δεις τί γίνεται λοιπόν όταν πάω να βάλω ένα Fortis:
Τα Fortis...
Οι ιμάντες...
Τα Fortis και οι ιμάντες...
...και το πανηγύρι!
(θα είχε πλάκα να είχα από μια φωτογραφία του κάθε ρολογιού με όοοοοοοοοοοολους τους ιμάντες, αλλά... 33 συνδυασμοί Εκπληκτικέ μου Αναγνώστη με τις αντοίστιχες φωτογραφίες... θα χάναμε, εκτός από τη μπάλα, και τα χρώματα! Οπότε χρησιμοποίησα την τεχνική του "αστερία"...)
Ο δύτης...
Ο πιλότος...
...κι ο αστροναύτης.
Κι ο καθένας τους με όλα μαζί...
Όπως βλέπεις έχω λόφο να σκαρφαλώσω μέχρι να αποφασίσω ποιον ιμάντα θα βάλω...
Ευτυχώς η συλλογή μου αποτελείται από ρολόγια που τα επιθυμούσα για πολλά χρόνια και τα απέκτησα σε λίγα χρόνια!
Είμαι ευγνώμων γι'αυτό και σέβομαι αυτά που ήδη έχω, τα οποία με κάνουν να χαμογελώ όταν τα κοιτάζω!
Αυτοί οι ιμάντες εκτός από το χαμόγελο χαρίζουν και χρώμα και πιστεύω ότι ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι απολύτως αναγκαίος για να μπορέσει να λειτουργήσει το μυαλουδάκι μας!
Ας φροντίσουμε να χαμογελάμε και να δίνουμε χρώμα στη ζωή και τη σκέψη μας γενικότερα Αδέλφια...
Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό.
Πισγιουνίκ.
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Re: Natoϊκή επιδρομή!
Περαστικά σου!!!
Φιλικά Αντιβίωση
Φιλικά Αντιβίωση
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5182 times
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 285 times
- Επικοινωνία:
Τι να τα κανεις τα λεφτα γαι αλλα ρολογια οταν εχεις τον Γιωργο που μπορει καθε φορα τα ιδια ρολογια να τα κανη νεα ρολογια.
Να τα χαιρεσαι Γιωργο.
Να τα χαιρεσαι Γιωργο.
Γιωργο θα με τρελανεις μου φενετε''
Οι επιλογες ειναι παρα πολλες,και ολες μου αρεσουν''
..να χαιρεσαι τα εργαλεια σου..
...καποτε τους κοροιδευα τους ιμαντες,..τωρα τους γουσταρω τρελα..
- pontioz
Δεν τα βλέπω να έρχονται Μάστορα...Georges έγραψε:Περαστικά σου!!!
Σ'ευχαριστώ Μάρκο! Κι ευτυχώς είναι και φτηνοί οι ιμάντες...markosgr28 έγραψε:ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ post!!!!! Και ρολογάρες!!!
Χα! Η καλύτερη και δημιουργικότερη εναλλακτική στις αφραγκίες Άρη!aris911 έγραψε:Τι να τα κανεις τα λεφτα γαι αλλα ρολογια οταν εχεις τον Γιωργο που μπορει καθε φορα τα ιδια ρολογια να τα κανη νεα ρολογια.
Τρελαμένος είμαι να μην το δείξω;snapper έγραψε:Γιωργο θα με τρελανεις μου φενετε''
Όντως είναι απεριόριστες οι επιλογές: το πρόβλημα είναι πού να καταλήξω: για το λόγο αυτό κουβαλάω πάντα δυο τρεις ιμάντες μαζί μου...
Πισγιουνίκ.
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Εισαι ο πρωτος Ποντιος πιστοποιημενος απο το Νατο!! :)
Να χαιρεσε και τα λουρια σου και το ρολογια σου φιλαρακι!
Sent from my iPad using Tapatalk
Να χαιρεσε και τα λουρια σου και το ρολογια σου φιλαρακι!
Sent from my iPad using Tapatalk
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Πολυ εντυπωσιακα χρωματα Γιωργο!
Δεν εχω δοκιμασει ποτε ΝΑΤΟ με ρολογια σχετικα βαρια και χοντρα οπως τα Fortis,ειναι ανετα στο χερι?
Μπορουν τα λεπτα ΝΑΤΟ να ''χειριστουν'' το βαρος και το παχος της κασας?
Δεν εχω δοκιμασει ποτε ΝΑΤΟ με ρολογια σχετικα βαρια και χοντρα οπως τα Fortis,ειναι ανετα στο χερι?
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- pontioz
Πιστοποιημένο βλήμα μεγάλου διαμετρήματος!antonis_ch έγραψε:Εισαι ο πρωτος Ποντιος πιστοποιημενος απο το Νατο!! :)
Χαλαρά Θοδωρή!eisenberg έγραψε: Δεν εχω δοκιμασει ποτε ΝΑΤΟ με ρολογια σχετικα βαρια και χοντρα οπως τα Fortis,ειναι ανετα στο χερι?
Δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το βάρος οποιουδήποτε ρολογιού!
Στα περισσότερα ρολόγια οι τρύπες για τις μπαρέτες είναι περίπου στο μέσον των βραχιόνων, άρα γε δε φαίνεται και πολύ το λεπτόν των ιμάντων!
Πισγιουνίκ.
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Α ρε Γιωρίκα. Κάθε φορά γεμίζεις με χρώμα και φως τις μουντές μου μέρες. Ο γραπτός σου λόγος είναι ευλογημένος.
Να΄σαι καλά καρντάσι και να γράφεις πιο συχνά!!!
Φιλικά Γιώργος
Να΄σαι καλά καρντάσι και να γράφεις πιο συχνά!!!
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!