Georges έγραψε:
Ωραία αλλά με το αιώνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω κι εγώ με το πανέρι....αντανακλάσεις!!!
Φιλικά Γιώργος
Θα το βόλευα, αλλά δυστυχώς θα μου "πέθαινε" η λουμινόβα
Για να βγει σωστά, θέλει φωτισμό "στούντιο". Διαφορετικά η εύρεση σωστή γωνίας είναι σκέτος μπελάς
Φιλικά Γιώργος
Αυτό το πρόβλημα στα μπομπέ δεν αποφεύγεται εύκολα. Πέρα από τον φωτισμό, μια εύκολη λύση με πολλά προσθετά πλεονεκτήματα (και εφαρμογές) είναι η χρήση circular polarizer που μπορεί να ελαττώσει σημαντικά τις αντανακλάσεις.
Georges έγραψε:
Ωραία αλλά με το αιώνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω κι εγώ με το πανέρι....αντανακλάσεις!!!
Φιλικά Γιώργος
Θα το βόλευα, αλλά δυστυχώς θα μου "πέθαινε" η λουμινόβα
Για να βγει σωστά, θέλει φωτισμό "στούντιο". Διαφορετικά η εύρεση σωστή γωνίας είναι σκέτος μπελάς
Φιλικά Γιώργος
Αυτό το πρόβλημα στα μπομπέ δεν αποφεύγεται εύκολα. Πέρα από τον φωτισμό, μια εύκολη λύση με πολλά προσθετά πλεονεκτήματα (και εφαρμογές) είναι η χρήση circular polarizer που μπορεί να ελαττώσει σημαντικά τις αντανακλάσεις.
Θέμη ευχαριστώ
Δυστυχώς στο θέμα φωτογραφία είμαι ακόμα στο μηδέν.
Ενώ ξεκίνησα με μεγάλο ενθουσιασμό, πλέον η έλλειψη χρόνου είναι τόσο μεγάλη, που δεν προλαβαίνω να διαβάσω καθόλου. Είναι και η ριμάδα η κρίση που έχει ρίξει την ψυχολογία...
Με μεγάλη μου χαρά θα διαβάζω τις όποιες παρατηρήσεις-συμβουλές, έχεις την καλή διάθεση να γράφεις
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!