Καλημερ σε ολους,
υπαρχει καποιο μελος που ισως να εχει εμπειρια με το συγκεκριμενο site?
Αυτο που μ'ενδιαφερει κυριως ειναι με ποιον τροπο γινεται η πληρωμη του ρολογιου που εχω προς πωληση απο τον αγοραστη αλλα και με ποια διαδικασια το στελνω εξωτερικο.
Σας ευχαριστω
Γιαννης
Chrono24
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Re: Chrono24
Δεν εχω πουλησει ποτε στο Chrono24 αλλα εχω δωσει αρκετα μεσω ebay.
Oλοι οι υποψηφιοι αγοραστες προτιμουν να πληρωνουν μεσω Paypal λογω της ''προστασιας'' που τους παρεχεται σε περιπτωση που παει κατι στραβα.
Εσυ σαν πωλητης εχεις την πληρη υποχρεωση να φτασει το ρολοι με ασφαλεια στον αγοραστη(δεν μπορεις να ισχυριστεις πχ οτι ''αδερφακι εγω στο εστειλα,τωρα απο κει και περα δε φταιω σε τιποτα'' ) αλλιως ο αγοραστης θα παρει τα χρηματα του πισω στο ακεραιο κι εσυ θα ψαχνεσαι να αποζημιωθεις απο το ταχυδρομειο.
Φανταζομα οτι αυτα που ισχυουν στο ebay μεσες ακρες θα ισχυουν και στο chrono24.
Kαι φυσικα να παρακαλας να πεσεις σε εντιμο αγοραστη.
Oλοι οι υποψηφιοι αγοραστες προτιμουν να πληρωνουν μεσω Paypal λογω της ''προστασιας'' που τους παρεχεται σε περιπτωση που παει κατι στραβα.
Εσυ σαν πωλητης εχεις την πληρη υποχρεωση να φτασει το ρολοι με ασφαλεια στον αγοραστη(δεν μπορεις να ισχυριστεις πχ οτι ''αδερφακι εγω στο εστειλα,τωρα απο κει και περα δε φταιω σε τιποτα'' ) αλλιως ο αγοραστης θα παρει τα χρηματα του πισω στο ακεραιο κι εσυ θα ψαχνεσαι να αποζημιωθεις απο το ταχυδρομειο.
Φανταζομα οτι αυτα που ισχυουν στο ebay μεσες ακρες θα ισχυουν και στο chrono24.
Kαι φυσικα να παρακαλας να πεσεις σε εντιμο αγοραστη.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Την διαδικασια μεσω ebay την γνωριζω. Εκεινο ομως που μου δημιουργει καποιες ενστασεις στο chrono 24 ειναι οτι κανεις δεν υποχρεωνει τον αγοραστη να πληρωσει με paypal οπως στο ebay. Νομιζω οτι τελικα θα το αποφυγω....
- eisenberg
- sensei
99% ο αγοραστης θα πληρωσει μεσω paypal αν εχει στοιχειωδη κοινη λογικη ακομη και στο chrono24.zenzen70 έγραψε:Την διαδικασια μεσω ebay την γνωριζω. Εκεινο ομως που μου δημιουργει καποιες ενστασεις στο chrono 24 ειναι οτι κανεις δεν υποχρεωνει τον αγοραστη να πληρωσει με paypal οπως στο ebay. Νομιζω οτι τελικα θα το αποφυγω....
Κανεις δε θα πληρωσει με bank transfer εναν αγνωστο απο αλλη χωρα.
Ελπιζω να μην ειναι αναλογη κατασταση με τους χιλιαδες αγοραστες απο ebay που αφου αγορασουν καποιο αντικειμενο μετα σου ζητουν να το στειλεις σε καθε ασχετη χωρα.....eisenberg έγραψε:99% ο αγοραστης θα πληρωσει μεσω paypal αν εχει στοιχειωδη κοινη λογικη ακομη και στο chrono24.
Κανεις δε θα πληρωσει με bank transfer εναν αγνωστο απο αλλη χωρα.
Το εκνευριστικο με την παραπανω κατασταση ειναι οτι ειααι αναγκασμενος να ανεβαζεις και απλι την αγγελια σου.....
- eisenberg
- sensei
zenzen70 έγραψε: Ελπιζω να μην ειναι αναλογη κατασταση με τους χιλιαδες αγοραστες απο ebay που αφου αγορασουν καποιο αντικειμενο μετα σου ζητουν να το στειλεις σε καθε ασχετη χωρα.....
Το εκνευριστικο με την παραπανω κατασταση ειναι οτι ειααι αναγκασμενος να ανεβαζεις και απλι την αγγελια σου.....
Σε αυτο εχεις δικιο.