Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
Σιγα το πραγμα.
Τι 2000,τι 600,γιατι θα παει κανεις πανω απο 100 μετρα βαθος?
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
Γιωργο δυστυχως οχι...κι εγω μονο απο φωτο και απο αυτα που εχω διαβασει στο νετ...Ειναι τα μονα ρολογια που μου αρεσουν τοσο πολυ χωρις να τα εχω φορεσει ή εστω να εχω δει απο κοντα...
Argo982001 έγραψε:Γιωργο δυστυχως οχι...κι εγω μονο απο φωτο και απο αυτα που εχω διαβασει στο νετ...Ειναι τα μονα ρολογια που μου αρεσουν τοσο πολυ χωρις να τα εχω φορεσει ή εστω να εχω δει απο κοντα...
Όντως ξεχωρίζουν και έχουν την δική τους σχεδιαστική ταυτότητα. Έξω χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από ότι έχω διαβάσει...
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!