Εύχομαι κι εγω σε όλους να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους, ωρολογιακους και μη, προσωπικά θα συνεχίσω κι εγω τις αναζητήσεις μου σε λογικά επίπεδα μιας και το 12 ξέφυγαν λίγο , η ιαπωνική αγορά και πάλι θα παίξει δυνατά.
φετος θα παμε για οικογενειακό αυτοκίνητο καθότι το υπάρχον δεν χωράει την οικογένεια που μεγαλωνει και εαν μείνει τίποτα και μια καλή dslr που όλο λεω να πάρω εδω και κανα δυο χρόνια και όλο το αναβάλλω. οπότε ωρολογιακά μαλλον θα είναι φτωχή χρονιά....και τα περισσότερα κάθονται οπότε....
Για το 2013 στο πλάνο μου είναι ενα g-shock για καθημερινο(δουλειά) να αντικαταστήσει αυτο που φορώ εδω κ 6 χρόνια. Μετα το Φεβρουάριο όμως διότι τα πράγματα στη δουλειά είναι στόν αέρα. ΙΣΩΣ κ ένα αυτόματο έως 400euros μέχρι το τέλος του χρόνου (αν κ δεν το βλέπω).
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
Αγαπητοί φίλοι εύχομαι οι επιθυμίες και οι στόχοι σας να πραγματοποιηθούν γρήγορα και πέραν των βλέψεών σας. Εγώ, λόγω φτωχού μπάτζετ (και λόγω κρίσης κυρίως) έχω στόχο να αναπαλαιώσω 2-3 seiko, 1 atlantic, 1 venus, 1 bulova alarm χειρός και βλέπουμε. Επειδή όμως έχουν κάποιο κόστος όλο το αναβάλω.