Πλάνα για το 2013
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Πλάνα για το 2013
Ας γραψουμε εδω τα σχεδια μας για το 2013 ή εστω τις σκεψεις μας οσον αφορα τα ρολογια...
Προσωπικα θα ηθελα να δωσω κανα δυο ''ακριβα'' κομματια απο αυτα που ηδη εχω και να κινηθω καποια στιγμη μεσα στο ετος για ενα Grand Seiko,καινουριο ή μεταχειρισμενο.
Επισης οπως συνηθιζω ολα τα χρονια, θα συνεχισω να ψαχνω vintage Seiko σε αψογη 100% γνησια κατασταση και παντα σε σωστη τιμη,αλλα σε αυτα δεν μπορεις να κανεις σχεδια διοτι παιζει μεγαλο ρολο η τυχη και το σωστο timing.Μπορει μια χρονια να σου φερει 5 καλα κομματια,μπορει και κανενα...
Οσον αφορα το ελβετικο μετωπο,δεν με βλεπω για καποια αγορα.Με τις τιμες να παιρνουν συνεχως την ανηφορα,ενω τα κομματια που πραγματικα μου αρεσουν ειναι απλησιαστα για τα δικα μου οικονομικα δεδομενα την παρουσα περιοδο.Ισως αν ηταν πιο ευκολη η αγορα του μεταχειρισμενου θα μπορουσα να δωσω καποια και να χτυπησω το Ρολεξ GMT το κεραμικο αλλα το βλεπω σχεδον αδυνατο μεσα στο 2013.
Ακουω τις σκεψεις σας και τις επιθυμιες σας...
Προσωπικα θα ηθελα να δωσω κανα δυο ''ακριβα'' κομματια απο αυτα που ηδη εχω και να κινηθω καποια στιγμη μεσα στο ετος για ενα Grand Seiko,καινουριο ή μεταχειρισμενο.
Επισης οπως συνηθιζω ολα τα χρονια, θα συνεχισω να ψαχνω vintage Seiko σε αψογη 100% γνησια κατασταση και παντα σε σωστη τιμη,αλλα σε αυτα δεν μπορεις να κανεις σχεδια διοτι παιζει μεγαλο ρολο η τυχη και το σωστο timing.Μπορει μια χρονια να σου φερει 5 καλα κομματια,μπορει και κανενα...
Οσον αφορα το ελβετικο μετωπο,δεν με βλεπω για καποια αγορα.Με τις τιμες να παιρνουν συνεχως την ανηφορα,ενω τα κομματια που πραγματικα μου αρεσουν ειναι απλησιαστα για τα δικα μου οικονομικα δεδομενα την παρουσα περιοδο.Ισως αν ηταν πιο ευκολη η αγορα του μεταχειρισμενου θα μπορουσα να δωσω καποια και να χτυπησω το Ρολεξ GMT το κεραμικο αλλα το βλεπω σχεδον αδυνατο μεσα στο 2013.
Ακουω τις σκεψεις σας και τις επιθυμιες σας...
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 36 times
Re: Πλάνα για το 2013
εγω ελπιζω μεχρι το τελος της χρονιας να προσθεσω στη συλλογη μου ενα IWC πορτογαλλο. αλλο στοχο δεν εχω. παμε για ενα και καλο και για να διατηρησουμε οσα εχουμε :)
Pam 005, JLC Master Calendar, Tudor Black Bay, Omega PO, Moonwatch, Helson Sharkmaster 600, Omega Seamaster
- eisenberg
- sensei
Υψηλος στοχος,ευχομαι να δουμε φωτο πορτογαλεζικες συντομαkarteo έγραψε:εγω ελπιζω μεχρι το τελος της χρονιας να προσθεσω στη συλλογη μου ενα IWC πορτογαλλο. αλλο στοχο δεν εχω. παμε για ενα και καλο και για να διατηρησουμε οσα εχουμε :)
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Εφυγε ενα κομματι απο τη συλλογη.. Σχεδον εχει φυγει ακομα ενα..
99.9% παω για pam312.. Πρωτα ο θεος φυσικα...
Δυσκολα θα παρω κατι αλλο εκτος απο Panerai! Αμα κολλησεις κολλησες!!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
ΜΙΑ παροιμια λεει οτι πρεπει να πηδας τη σκαλα μεχρι εκει που μπορεις αλλιως θα γκρεμοτσακιστεις.Εγω ετσι επαθα.Μεχρι που χρωστω σεβαστο ποσο σε αγορες.Τωρα πρεπει ορισμενα να πανε στο καλο.Πορτογαλλο που ειπε ο φιλος πιο πανω Κarteo εχω το 3712 split second μαλλον θα το δωσω...... Συναντηθηκα πριν 1 μηνα με τον Στεφο Stefmac κουβεντιαζαμε 2 ωρες μου ειπε οτι θελω ψυχολογο ... ειχε μεγαλο δικιο.Καταλαβα οπως μου ειπε και ενας που πουλα πολυ ακριβα ρολογια μεχρι Patek complication οτι εχω παθει εθισμο.. Χιλια συγνωμη αν εγινα κουραστικος παιδια.
- eisenberg
- sensei
Το 312 ειναι inhouse Αντωνη?
Με το καλο!
Με το καλο!
-
- Been thanked: 36 times
συντομα ειναι δυσκολο. γενικοτερα μετα απο διαφορες φασεις εχω περασει στη φαση του λιγοτερα, ακριβοτερα και να τα φοραω περισσοτερο. ιδωμεν.eisenberg έγραψε:Υψηλος στοχος,ευχομαι να δουμε φωτο πορτογαλεζικες συντομαkarteo έγραψε:εγω ελπιζω μεχρι το τελος της χρονιας να προσθεσω στη συλλογη μου ενα IWC πορτογαλλο. αλλο στοχο δεν εχω. παμε για ενα και καλο και για να διατηρησουμε οσα εχουμε :)
Pam 005, JLC Master Calendar, Tudor Black Bay, Omega PO, Moonwatch, Helson Sharkmaster 600, Omega Seamaster
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Ναι Θοδωρη ειναι!eisenberg έγραψε:Το 312 ειναι inhouse Αντωνη?
Με το καλο!
- omegasnik
- Been thanked: 96 times
Φίλε Αντώνη το 312 είναι το μόνο ρολόι που με στοιχειώνει κανονικά από τότε που το έδωσα ...antonis_ch έγραψε:Εφυγε ενα κομματι απο τη συλλογη.. Σχεδον εχει φυγει ακομα ενα..
Παρτο και δε θα χάσεις ...
Φιλικά
Νίκος
Χρόνου Φείδου!