Argo982001 έγραψε:Θοδωρη ασχετως με το daytona οταν λες εχει πεταξει στο καναβατσο τους αντιπαλους του ,φανταζομαι οτι εννοεις σε πωλησεις και σε αποδοχη γενικοτερα απο το κοσμο,οποτε αφου το θετεις σαν επιχειρημα και ξαναλεω ασχετα με το daytona αλλα γενικα ,σε ολους τους τομεις,θεωρεις πως οι επιλογες της μαζας,πλειοψηφιας ειναι και οι σωστες ?
Ποτε ναι,ποτε οχι.Αυτο για γενικα οπως το εθεσες Βασιλη.
Αλλα στο συγκεκριμενο VS,δε νομιζω οτι το Daytona εχει αντιπαλο ή μαλλον σοβαρο αντιπαλο.Οποτε οι επιλογη της μαζας ειναι σωστη κατα τη γνωμη μου.
Φυσικα και υπαρχουν κι αλλες εξαιρετικες επιλογες,αλλα δε νομιζω οτι συγκεντρωνουν ολα αυτα που συγκεντρωνει το Rolex,εχουν μερικα απο αυτα μονο.
-Υψηλη ποιοτητα που σιγουρα δεν υστερει του ανταγωνισμου.
-Αποκλειστικος μηχανισμος,''απλος'' σχετικα,αποδοτικος και αξιοπιστος.
-Καντραν που δεν προκειται να κουρασει ποτε.
-Διαχρονικο ισορροπημενο σχεδιο χωρις υπερβολες αλλα που δειχνει οσο πρεπει την πολυτελεια του.
-Κατασκευαζεται απο το Νο1 Brand Name στο χωρο.
-Εξασφαλισμενη μεταπωληση,αν οχι τοσο σε αξια ομως σιγουρα σε ευκολια.
-Πολυ καλη υποστηριξη απο την αντιπροσωπεια σε σχεση με αλλες ακριβες μαρκες.
-Ενα ρολοι που θα ''γερασει'' υπεροχα στο χερι του ιδιοκτητη και θα δειχνει μελλοντικα σαν τα δυσπροσιτα βινταζ Daytona που βλεπουμε στα GTG και μας τρεχουν τα σαλια.
Χωρις να ειμαι Ρολεξακιας-ειμαι τρελο Seikακιας/Breitlingακιας,αλλα προσπαθω να βλεπω το ρολοι οσο το δυνατον αντικειμενικα.
Θα μπορουσα να πω για Navitimer,Moonwatch,καποιο Ζενιθ ισως κλπ,αλλα κανενα απο αυτα δε συγκεντρωνει στον υπερθετικο βαθμο τα παραπανω,επισης εχουν και σαφως χαμηλοτερη τιμη αγορας.
Και τελικα θα μου πεις,δλδ αυτος που αγορασε το VC Overseas Chrono αγορασε ''λιγο ρολοι'' ?
Φυσικα κι οχι,εδω ειναι που κολλαει το σοφο ρητο: ''Ο,τι σου κανει κλικ''