hs2000 έγραψε:Καλά τα Ω,Β κτλ αλλά εγώ σε αυτά τα χρήματα θα γλυκοκοίταζα μεταχειρισμένο κάτι σε JLC.Με τα ρολόγια που ήδη έχετε νομίζω πως ένα τέτοιο κομμάτι θα αποτελέσει το κερασάκι.
ωρες-ωρες σκεφτομαι να εκποιησω 4-5 ακομη,να παρω ενα Lange και μετα να μαζευω γραμματοσημα
+1000 (όχι για τα γραμματόσημα!)
Το δικό μου σκεπτικό κάπως έτσι θα ήταν.Αντί πολλά,καλά ρολόγια καλύτερα 3-4 λιγότερα με ένα κορυφαίο που θα το φοράω και θα τρελαίνομαι!!
Καλή επιλογή εύχομαι!
hs2000 έγραψε:Καλά τα Ω,Β κτλ αλλά εγώ σε αυτά τα χρήματα θα γλυκοκοίταζα μεταχειρισμένο κάτι σε JLC.Με τα ρολόγια που ήδη έχετε νομίζω πως ένα τέτοιο κομμάτι θα αποτελέσει το κερασάκι.
ωρες-ωρες σκεφτομαι να εκποιησω 4-5 ακομη,να παρω ενα Lange και μετα να μαζευω γραμματοσημα
+1000 (όχι για τα γραμματόσημα!)
Το δικό μου σκεπτικό κάπως έτσι θα ήταν.Αντί πολλά,καλά ρολόγια καλύτερα 3-4 λιγότερα με ένα κορυφαίο που θα το φοράω και θα τρελαίνομαι!!
Καλή επιλογή εύχομαι!
+1
Απλα εκει 'καταληγει' κανεις μονος του. αφου ικανοποιησει πολλες ενδιαμεσες φασεις που πρεπει να περασει για να 'φτασει' εκει, αν ποτε το κανει βεβαια :D
εγω με τα δικα μου περιορισμενα οικονομικα, το πληρωσα περνωντας τα ενδιαμεσα βηματα. κατεληξα σε 4-5 ρολογια μιας αλφα αξιας/ποιοτητας, και αν πιθανον ειχα μεγαλυτερη οικονομικη ανεση θα ειχα τον ιδιο αριθμο αλλα ισως πιο ...advanced και ακριβες επιλογες. δυστυχως περισσοτερα δεν τα χαιρομαι αρκετα.
υγ. ενα παλιοportuguese ονειρευομαι για το μελλον ο καημενος, να δω αν μας αφησει η Φραου Καγκελα να το αποκτησουμε
Pam 005, JLC Master Calendar, Tudor Black Bay, Omega PO, Moonwatch, Helson Sharkmaster 600, Omega Seamaster
διευθυντα μου θα πω κατ αρχας οτι οπως ειπε και ο Θοδωρης ενα Breitling με ενα αλλο ξεχνιεται....
αλλα και η προταση του hs2000 Γιωργου ειναι πολυ ενδιαφερουσα ...
και τελος η καταληξη του Θοδωρου karteo για λιγα και καλα ειναι προς αξιοποιηση σου