Μετά, μετράω αλλά είναι εντελώς κουρδισμένο το ρολόι για να μην έχω αλλοιώσεις???
Διάφορες άλλες υποδείξεις δεκτές...!!!
Υ. Γ. δεν ξέρω αν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα αλλα θέλω να πειραματιστώ!!!
eisenberg έγραψε:Ωχ,κολλησες κι εσυ τον ''πυρετο του δευτερολεπτου''.![]()
![]()
Κατσε να σου τα πει ο Στεφανος ο οποιος ειχε μετρησει το memovox σε 32 θεσεις και 12 θερμοκρασιες αν θυμαμαι καλα,ειναι ο πιο ειδικος δευτερολεπτακιας στο φορουμ
antonis_ch έγραψε:Αφηστε ησυχο το φιλο μου, μην τον πειραζεται γιατι θα μετρησει τον κομπρεσορα σε 50 θεσεις και θα σας καταγραψει ενα -ενα τα αποτελεσματα!!![]()
antonis_ch έγραψε:Αφηστε ησυχο το φιλο μου, μην τον πειραζεται γιατι θα μετρησει τον κομπρεσορα σε 50 θεσεις και θα σας καταγραψει ενα -ενα τα αποτελεσματα!!![]()
Φιλικα,
Αντωνης

pontioz νομιζω οτι ειναι η πιο ολοκληρωμενη προταση..pontioz έγραψε:Εγώ πιστεύω πως θα πρέπει να τυποποιήσουμε τα τεστ που κάνει ο Στέφανος μαζί με τα σαγανάκια (εεεε.... συγνώμη δοκιμές...) που έκανε και ο ΒΒ στο Fortis του το καλοκαίρι!
Θα πρέπει να έχουμε ολοκληρωμένες δοκιμές και αποτελέσματα για την επίδραση στην αντοχή και την ακρίβεια του ρολογιού, που έχουν οι διάφορες θέσεις, θερμοκρασίες, σάλτσες, ποτά, ορεκτικά, συνοδευτικά...
Όπως οι Ελβετοί έχουν τα COSC tests, εμείς θα έχουμε τα Buffet tests!
Σίγουρα πιο ολοκληρωμένη άποψη...
Άμα σας ξαναπώ τίποτα να με χ....τε ...Megalos έγραψε:pontioz νομιζω οτι ειναι η πιο ολοκληρωμενη προταση..pontioz έγραψε:Εγώ πιστεύω πως θα πρέπει να τυποποιήσουμε τα τεστ που κάνει ο Στέφανος μαζί με τα σαγανάκια (εεεε.... συγνώμη δοκιμές...) που έκανε και ο ΒΒ στο Fortis του το καλοκαίρι!
Θα πρέπει να έχουμε ολοκληρωμένες δοκιμές και αποτελέσματα για την επίδραση στην αντοχή και την ακρίβεια του ρολογιού, που έχουν οι διάφορες θέσεις, θερμοκρασίες, σάλτσες, ποτά, ορεκτικά, συνοδευτικά...
Όπως οι Ελβετοί έχουν τα COSC tests, εμείς θα έχουμε τα Buffet tests!
Σίγουρα πιο ολοκληρωμένη άποψη...
πρεπει να την πατενταρουμε ωστε και το φορυμ να εχει κατι δικο του παγκοσμιως
![]()
![]()