Top 5 most wanted

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40268 times
Been thanked: 8752 times

Re: Top 5 most wanted

Δημοσίευση από Megalos »

ωραιο θεμα παντως Σπυρο ...
εγω θα πω οτι μπορει να μην ειναι σιγουρα τα 5 πιο ποθητα ρολογια αλλα δεν παυουν οπως λεει ο Βασιλης
να ειναι απο τα ποθουμενα ρολογια ....
μου λειπουν στην συλλογη παντως τα Calatrava και RoyalOak
These users thanked the author Megalos for the post:
DragonAce (Κυρ Σεπ 02, 2012 12:17 am)
Rating: 7.69%
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
DragonAce
Has thanked: 184 times
Been thanked: 225 times

Δημοσίευση από DragonAce »

Παιδιά στο άρθρο ο άνθρωπος το λέει ξεκάθαρα:

"These five superb watches represent some of the most desirable and sought after watches that serious collectors fight and haggle over and which nearly always attract a great deal of buyer interest. They are not the most expensive watches in the world, but they are definitely among the best, and each has earned its place in watch making history. "

"Michael Weare has been a professional writer for 30 years, writing about Japanese technology, German and Italian cars, British tailoring and Swiss watches. Michael manages the editorial content of Click Tempus and will be keeping the magazine fresh and informative with regular features, as well as bringing great writers to the magazine"

Ο Θοδωρής σε λίγο θα βγάλει κ ιστογράμματα προσφοράς-ζήτησης μεταπώληση προπώλησης ισοτιμίες κ συναφή haha

αλλά κ πάλι η ζήτηση που έχουν κάποια προιόντα στο εξωτερικό κ ειδικά σε χώρες όπως αραβικά εμιράτα κλπ είναι τελείως διαφορετική από ότι στην Ελλάδα
οπότε ο άνθρωπος ένα αρθράκι έγραψε κ ίσως είχε κάποιες πηγές-ερεθίσματα διαφορετικά απότι μπορεί να έχω εγώ cool
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

DragonAce έγραψε: Ο Θοδωρής σε λίγο θα βγάλει κ ιστογράμματα προσφοράς-ζήτησης μεταπώληση προπώλησης ισοτιμίες κ συναφή haha

Νομιζα οτι εβαλες το θεμα προς σχολιασμο! :?

Θα ηταν καλυτερα μαλλον να γραψω ενα ''Ωραιο θεμα Σπυρο'' και τερμα....
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
DragonAce

eisenberg έγραψε:
DragonAce έγραψε: Ο Θοδωρής σε λίγο θα βγάλει κ ιστογράμματα προσφοράς-ζήτησης μεταπώληση προπώλησης ισοτιμίες κ συναφή haha

Νομιζα οτι εβαλες το θεμα προς σχολιασμο! :?

Θα ηταν καλυτερα μαλλον να γραψω ενα ''Ωραιο θεμα Σπυρο'' και τερμα....
όχι βρε Θοδωρή αλλά ένα απλό άρθρο είναι κ το λέει ο άνθρωπος ξεκάθαρα ότι κάνει μια αναφορά σε 5 από τα πιο σημαντικά-ποθητά ρολόγια! τον πήρες από τα μούτρα!
άλλωστε το άρθρο δεν είναι δικό μου! αντιγραφή επικόλληση έκανα οπότε ποιός ο λόγος γιαυτό που λες;
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei

DragonAce έγραψε:
όχι βρε Θοδωρή αλλά ένα απλό άρθρο είναι κ το λέει ο άνθρωπος ξεκάθαρα ότι κάνει μια αναφορά σε 5 από τα πιο σημαντικά-ποθητά ρολόγια! τον πήρες από τα μούτρα!
άλλωστε το άρθρο δεν είναι δικό μου! αντιγραφή επικόλληση έκανα οπότε ποιός ο λόγος γιαυτό που λες;
Ακομη κι ετσι να ειναι,αν εγω γραφω δυο πραγματα για να προχωρησω το θεμα λιγο παραπερα,ειναι κακο?Ο μονος που ανταποκριθηκε ηταν ο Βασιλης.

Μαλλον ειναι καλυτερα να βαζουμε λινκ απο το νετ,να γραφουμε ολοι απο κατω ''ωραιο λινκ'', ''ωραιο θεμα πού το βρηκες'' ,μεχρι καποιος να ποσταρει το επομενο και παει λεγοντας!
Άβαταρ μέλους
DragonAce

eisenberg έγραψε:
DragonAce έγραψε:
Ακομη κι ετσι να ειναι,αν εγω γραφω δυο πραγματα για να προχωρησω το θεμα λιγο παραπερα,ειναι κακο?Ο μονος που ανταποκριθηκε ηταν ο Βασιλης.

Μαλλον ειναι καλυτερα να βαζουμε λινκ απο το νετ,να γραφουμε ολοι απο κατω ''ωραιο λινκ'', ''ωραιο θεμα πού το βρηκες'' ,μεχρι καποιος να ποσταρει το επομενο και παει λεγοντας!
άστω δε το χεις σήμερα..
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei

DragonAce έγραψε: άστω δε το χεις σήμερα..
ΟΚ.

Ωραιο θεμα Σπυρο :cheer:
Άβαταρ μέλους
DragonAce

γράφει:
"These five superb watches represent some of the most desirable and sought after watches that serious collectors fight and haggle over and which nearly always attract a great deal of buyer interest. They are not the most expensive watches in the world, but they are definitely among the best, and each has earned its place in watch making history. "

και γράφεις:
Λιγο κουκουρουκου η λιστα,ο αρθρογραφος δε νομιζω να ασχολειται και πολυ με το ρολοι.

Το χρυσο Calatrava ''more wanted'' απο τον Ναυτιλο και το SDDS πιο μεγαλη ζητηση απο το Sub Date?

Επισης το συγκεκριμενο ΑΡ Offshore δε νομιζω να ειναι και τοσο wanted,δεδομενου του ποσο πεφτει η τιμη τους στα μεταχειρισμενα.Υπαρχουν σπορ Cartier πολυ πιο ψηλα σε ζητηση.

AMONG σε αυτά που γράφει θα μπορούσαν να είναι κ αυτά που γράφεις, αλλά δεν τα γράφει όλα! γράφει μερικά με βάση την κρίση του! δε γράφει κουκουρούκου όμως γιατί ακόμα κ ο πιο αρχάριος ξέρει ότι αυτά που γράφει είναι AMONG στα πιο most desirable and sought after watches!!!
τί δεν καταλαβαίνεις κ μου λες .... για like πολύ ωραίο κλπ ιστορίες για αγρίους;;;; εμα έλεως βραδιάτικα!

η κουβέντα που συνεχίζεις δεν είναι στο γιατί είναι κ ποιά άλλα θα μπορούσαν να είναι τα πιο ποθητά ρολόγια αλλά στο ότι γράφει @#%^@#$#^!
aris911
Has thanked: 0
Been thanked: 285 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aris911 »

eisenberg έγραψε: Μαλλον ειναι καλυτερα να βαζουμε λινκ απο το νετ,να γραφουμε ολοι απο κατω ''ωραιο λινκ'', ''ωραιο θεμα πού το βρηκες''...
Τι μου θυμησες τωρα :-) .
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei

DragonAce έγραψε:
AMONG σε αυτά που γράφει θα μπορούσαν να είναι κ αυτά που γράφεις, αλλά δεν τα γράφει όλα! γράφει μερικά με βάση την κρίση του! δε γράφει κουκουρούκου όμως γιατί ακόμα κ ο πιο αρχάριος ξέρει ότι αυτά που γράφει είναι AMONG στα πιο most desirable and sought after watches!!!
τί δεν καταλαβαίνεις κ μου λες .... για like πολύ ωραίο κλπ ιστορίες για αγρίους;;;; εμα έλεως βραδιάτικα!

Ο τιτλος ειναι ξεκαθαρος ''Τop 5 most wanted watches in the world''

'H o τιτλος ειναι παραπλανητικος λοιπον ή ο τυπος δεν ξερει απο ρολογια.Διαλεξε και παρε...

Γιατι κρανιωνεσαι?Τον ξερεις προσωπικα?
Απάντηση