Είναι το πιο ευέλικτο ρολόι, το ρολόι χαμαιλέων και φυσικά δεν είναι άλλο από το GMT Master.
ΕΝΑ ρολόι , Χ-Ι-Λ-Ι-Α πρόσωπα !!!!!!!!
Και αν δεν το πιστεύεις κοίτα :

Φίλε Θοδωρή νομίζω ότι πρακτικά επιβεβαιώνεται η υπογραφή σου ... ¨ψάχνω για το τέλειο ρολόι ... Αλλά απλά δεν υπάρχει ...eisenberg έγραψε:Εγω συμφωνω με τον Πανο.
Νικο εχεις δοκιμασει κι εχεις αλλαξει τοσα πολλα ρολογια,που αν υπηρχε κατι θα το ειχες βρει πιστευω.
Θα σου ελεγα να δοσεις και μια ευκαιρια στο Seiko ΜΜ300,αν και δεν το θεωρω ο,τι καλυτερο για καθημερινο ρολοι.
Τελικα το Rolex GMT Master ειναι η πιο ισορροπημενη επιλογη,τα εχει ολα και τα κανει ολα και πρεπει να ναι πολυ ανετο στο χερι.
Ευτυχως που δεν υπαρχει φιλε,γιατι θα σταματουσε και η ενασχοληση με το αντικειμενοomegasnik έγραψε:
Φίλε Θοδωρή νομίζω ότι πρακτικά επιβεβαιώνεται η υπογραφή σου ... ¨ψάχνω για το τέλειο ρολόι ... Αλλά απλά δεν υπάρχει ...
Χμμμ αν το δεις έτσι από πλευράς χρωμάτων ίσως να έχεις δίκιο! Εξάλλου δεν είπα ότι είμαι σίγουρος ... κολλημένος ναι!eisenberg έγραψε:Βρε Νικολα απορω πώς ενα ρολοι με πρασινη στεφανη εχει πιθανοτητες να γινει ''αγκυροβολι''