Καθημερινό Ρολόι-Αγκυροβόλι
- omegasnik
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 96 times
Καθημερινό Ρολόι-Αγκυροβόλι
Αγαπητοί φίλοι,
όπως ίσως ξέρετε αρκετοί κατέχω σοβαρό πλήθος ρολογιών, ωστόσο δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο "αγκυροβόλι"! Καλά δεν περιμένω να παρατήσω τα πολυαγαπημένα μου ρολογάκια, απλά θα ήθελα να ακούσω από σας προτάσεις για καθημερινό ρολόι που πιθανά να φοριέται ως βασικό και τα υπόλοιπα για ειδικές περιπτώσεις και σπάσιμο της μονοτονίας! Ποιο ρολόι λοιπόν θα μπορούσε να γίνει η καθημερινότητά μου όπως για παράδειγμα το GMT για κάποιον φίλο που τελευταία δε το βγάζει με τίποτα από το χέρι του?
Κάποιες λεπτομέριες για μένα, ειμαι 40 κάτι, εύσωμος ( ευγενικά τοποθετώντας το), δουλεύω στο χώρο της εκπαίδευσης, το ντύσιμό μου μόνο dress δεν το λες και θα ήθελα να έχει καλή υδατοστεγανότητα! Δεν έχω κάποιο "απωθημένο" και έχω δοκιμάσει αρκετά (εκτός των dress), επίσης δεν έχω πρόβλημα με την καταγωγή (Japan, Swiss, German... etc). To (χρηματικά) διαθέσιμο budget είναι πολύ περιορισμένο αλλά όπως ξέρετε έχω πολλά ρολόγια για "σκότωμα" ώστε να μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό σε λογικά πλαίσια πάντα ...
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
Φιλικά
Νίκος
όπως ίσως ξέρετε αρκετοί κατέχω σοβαρό πλήθος ρολογιών, ωστόσο δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο "αγκυροβόλι"! Καλά δεν περιμένω να παρατήσω τα πολυαγαπημένα μου ρολογάκια, απλά θα ήθελα να ακούσω από σας προτάσεις για καθημερινό ρολόι που πιθανά να φοριέται ως βασικό και τα υπόλοιπα για ειδικές περιπτώσεις και σπάσιμο της μονοτονίας! Ποιο ρολόι λοιπόν θα μπορούσε να γίνει η καθημερινότητά μου όπως για παράδειγμα το GMT για κάποιον φίλο που τελευταία δε το βγάζει με τίποτα από το χέρι του?
Κάποιες λεπτομέριες για μένα, ειμαι 40 κάτι, εύσωμος ( ευγενικά τοποθετώντας το), δουλεύω στο χώρο της εκπαίδευσης, το ντύσιμό μου μόνο dress δεν το λες και θα ήθελα να έχει καλή υδατοστεγανότητα! Δεν έχω κάποιο "απωθημένο" και έχω δοκιμάσει αρκετά (εκτός των dress), επίσης δεν έχω πρόβλημα με την καταγωγή (Japan, Swiss, German... etc). To (χρηματικά) διαθέσιμο budget είναι πολύ περιορισμένο αλλά όπως ξέρετε έχω πολλά ρολόγια για "σκότωμα" ώστε να μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό σε λογικά πλαίσια πάντα ...
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
Φιλικά
Νίκος
Χρόνου Φείδου!
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
Re: Καθημερινό Ρολόι-Αγκυροβόλι
το θέμα αυτό νομίζω απασχολεί ή έχει απασχολήσει την πλειονότητα,όλοι έχουμε προσωρινά αγκυροβόλια,
θεωρείς απίθανο να είναι κάποιο ρολόι που ήδη κατέχεις?
δεν θέλω να το εγκλωβίσω χρηματικά ή εταιρικά, προσωπικά είμαι υπέρ των καταδυτικών, νομίζω το ιδανικότερο για αυτόν το ρόλο
πρέπει να είναι κάτι κλασικό, κυριλέ όψη αλλά και σπορ χαρακτήρα, χωρίς πολλά πολλά στο καντραν, περιστρεφόμενη στεφάνη, μπρασελέ κατά προτίμηση,
και να κατέχει κάποιο όγκο,
το τί θα γράφει μέσα...είναι θέμα τσέπης, νομίζω οι περισσότερες εταιρείες έχουν κι απο ένα τέτοιο.
ελπίζω να βοήθησα, πάντως όταν αρχίσεις το σκότωμα μη χάσουμε το θέαμα.
δεν θέλω να το εγκλωβίσω χρηματικά ή εταιρικά, προσωπικά είμαι υπέρ των καταδυτικών, νομίζω το ιδανικότερο για αυτόν το ρόλο
πρέπει να είναι κάτι κλασικό, κυριλέ όψη αλλά και σπορ χαρακτήρα, χωρίς πολλά πολλά στο καντραν, περιστρεφόμενη στεφάνη, μπρασελέ κατά προτίμηση,
και να κατέχει κάποιο όγκο,
το τί θα γράφει μέσα...είναι θέμα τσέπης, νομίζω οι περισσότερες εταιρείες έχουν κι απο ένα τέτοιο.
ggli
- omegasnik
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 96 times
Όχι καθόλου απίθανο δεν το θεωρώ να είναι κάποιο από αυτά που ήδη κατέχω! Και γενικά συμφωνώ με τις απόψεις σου! Απλά προτάσεις θέλω μιας και όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα κατά καιρούς!ggli έγραψε:το θέμα αυτό νομίζω απασχολεί ή έχει απασχολήσει την πλειονότητα,όλοι έχουμε προσωρινά αγκυροβόλια,
δεν θέλω να το εγκλοβήσω χρηματικά ή εταιρικά, προσωπικά είμαι υπέρ των καταδυτικών, νομίζω το ιδανικότερο για αυτόν το ρόλο πρέπει να είναι κάτι κλασικό,
κυριλέ όψη αλλά και σπορ χαρακτήρα, χωρίς πολλά πολλά στο καντραν, περιστρεφόμενη στεφάνη, μπρασελέ κατά προτίμηση, και να κατέχει κάποιο όγκο,
Φιλικά
Νίκος
Χρόνου Φείδου!
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
ωραία λοιπόν,
οι προτάσεις μου είναι οι εξής, ανεξαρτήτως τιμής, κρίνοντας από τον εαυτό μου,και μέχρι εκεί που φτάνουν οι γνώσεις μου.
seiko skx 007 ή sumo ή marinemaster
rolex sub
omega seamaster ή planet ocean
doxa οποιοδήποτε.
νομίζω τα παραπάνω μοντέλα ικανοποιούν όλες τις καταστάσεις , όλες τις ώρες της ημέρας.
οι προτάσεις μου είναι οι εξής, ανεξαρτήτως τιμής, κρίνοντας από τον εαυτό μου,και μέχρι εκεί που φτάνουν οι γνώσεις μου.
seiko skx 007 ή sumo ή marinemaster
rolex sub
omega seamaster ή planet ocean
doxa οποιοδήποτε.
νομίζω τα παραπάνω μοντέλα ικανοποιούν όλες τις καταστάσεις , όλες τις ώρες της ημέρας.
ggli
- Heuer_1153
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 60 times
- Heuer_1153
- Been thanked: 60 times
Κάποιο καταδυτικό από GS ίσως...?
Ή απο Glashutte?
Και πιο 'dressy':
Ή απο Glashutte?
Και πιο 'dressy':
Μάριος
- markosgr28
- moderator
- Been thanked: 5175 times
Θα έλεγα κάτι σε κλασσική επιλογή, ή Rolex Sub ή Ω ΡΟ, ειδικά με την 8500 είναι απίστευτο!