Σημερα φοραμε....
- DragonAce
- Has thanked: 184 times
- Been thanked: 225 times
Re: Σημερα φοραμε....
Νίκο καλοφόρετο! πανέμορφο κ ποθητό!
γιατί χοντρή όμως; το 40αρι δεν είναι;
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 36 times
εκπληκτικη η fat lady!!! αν και πολλοι θα με βρισουν, ειναι απο τα λιγα ρολεξ που θα φοραγα. καλοριζικο!omegasnik έγραψε:Να μια "χονδρή κυρία" ... νομίζω "Σοφία ..." τη λένε ...
ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ!
Φιλικά
Νίκος
Pam 005, JLC Master Calendar, Tudor Black Bay, Omega PO, Moonwatch, Helson Sharkmaster 600, Omega Seamaster
- bost
- Has thanked: 0
- Been thanked: 22 times
Εγώ σήμερα αλλαγή πλεύσης και παίρνω τα όρη και τα βουνά, μετά απο μια απαραίτητη ξάπλα στον ήλιο για να πάρει το protreki τα πάνω του!
- omegasnik
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 96 times
Σπύρο το 16760 έχει ονομαστεί Fat Lady & Sophia Loren γιατί έχει 0,5mm πιο παχιά κάσα, πιο "μεγάλα" προστατευτικά κορώνας και λίγο παχύτερο bezel!DragonAce έγραψε:Νίκο καλοφόρετο! πανέμορφο κ ποθητό!
Γι'αυτό δόθηκαν τα δύο αυτά "παρατσούκλια" στο σπάνιο αυτό GMT (έτη παραγωγής 1983-1988)
Φιλικά
Νίκος
Χρόνου Φείδου!
- n_wildgirl
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 79 times
Με 'γεια το ρολεξ Νίκο!
Αλλά την καρδιά μου έκλεψε το...Προτρέκι!
Υπέροχο Αλέξανδρε!
Δε μπορώ παρά να κάνω παρέα με το wannabe Προτρέκι μου!
Υπέροχο Αλέξανδρε!
Νεφέλη
- bost
αααααααααα σ'ευχαριστώ πολύ Νεφέλη μου!Και σένα είναι πολύ μάχιμο ! Να σου πω την αλήθεια δεν το γνώριζα το δικο σου το μοντέλο...πρωτη φορα το βλέπω...τρομερό! (Σ'ευχαριστώ πολύ Μάριε $ )n_wildgirl έγραψε:Με 'γεια το ρολεξ Νίκο!
Υπέροχο Αλέξανδρε!
- n_wildgirl
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 79 times
Να 'σαι καλά φίλε Αλέξανδρε και να τιμάς το Προτρέκ συχνότερα για εμάς τους Casioφιλους!bost έγραψε:αααααααααα σ'ευχαριστώ πολύ Νεφέλη μου!Και σένα είναι πολύ μάχιμο ! Να σου πω την αλήθεια δεν το γνώριζα το δικο σου το μοντέλο...πρωτη φορα το βλέπω...τρομερό! (Σ'ευχαριστώ πολύ Μάριε $$$$ )
Κι εγώ το δικό μου μία που το είδα και μία που το χτύπησα...45 ευρώ!!!
Τέλεια κουμπιά, μεγάλα όμορφα ψηφία, ένδειξη θερμοκρασίας και στο χέρι δεν το νιώθεις!
Το έχω κάνει πάσα στη μάνα μου να το φοράει στη θάλασσα, αλλά όταν είδα το δικό σου με έπιασε μια νοσταλγία και το δανείστηκα για σήμερα!
Νεφέλη
- bost
α σε βρίσκω πολύ σωστή!Εμένα έχει μια πιο σύνθετη ιστορία...αγορασμένο απο τον Καναδά απο την έκθεση της Casio το 2002!Απο ότι λένε το πρώτο touch solar protrek..τιμή τότε 400δολάρια Καναδά.... και φαντάσου το είχα στο κουτί του αφόρετο απο τότε μέχρι πριν ένα χρόνο...το χρησιμοποιούσα πού συχνά ΤΟΤΕ όταν το πηρα γιατί έκανα πτήσεις με ανεμόπτερο και είχε όπως και έχει ακριβέστατες μετρήσεις στο ύψος..τρομερό γκατζετ!ειδικά για τότεn_wildgirl έγραψε:Να 'σαι καλά φίλε Αλέξανδρε και να τιμάς το Προτρέκ συχνότερα για εμάς τους Casioφιλους!bost έγραψε:αααααααααα σ'ευχαριστώ πολύ Νεφέλη μου!Και σένα είναι πολύ μάχιμο ! Να σου πω την αλήθεια δεν το γνώριζα το δικο σου το μοντέλο...πρωτη φορα το βλέπω...τρομερό! (Σ'ευχαριστώ πολύ Μάριε $$$$$ )
Κι εγώ το δικό μου μία που το είδα και μία που το χτύπησα...45 ευρώ!!!
Τέλεια κουμπιά, μεγάλα όμορφα ψηφία, ένδειξη θερμοκρασίας και στο χέρι δεν το νιώθεις!
Το έχω κάνει πάσα στη μάνα μου να το φοράει στη θάλασσα, αλλά όταν είδα το δικό σου με έπιασε μια νοσταλγία και το δανείστηκα για σήμερα!