Το μπρασελε για το δικο μου Stargate το πηρα απο δω:ggli έγραψε:Γειά σας παιδιά,
πολύ ωραιές φωτογραφίες , το stargate είναι εξαιρετικό, είμαι πολύ ευαχαριστημένος με το δικό μου, καμιά ιδέα που θα βρώ μπρασελέ?
όσο για το solar, το είδα κι εγώ στο ebay, μάρέσει πολύ, αλλά περιμένω να πουλήσω πρώτα, για να το χτυπήσω, οι στεγνές αγορές δυστυχώς κόπηκαν.
θα ήθελα δυο λόγια από τους γνώστες για το τί εστί solar, έχει να κάνει πιο πολυ με kinetic? ή με eco drive?
ευχαριστουμε για την σημαντικη αυτη διευκρινηση Θοδωρηeisenberg έγραψε:
-Τα Solar ειναι η αντιστοιχη τεχνολογια της Seiko με το Eco Drive της Citizen.
eisenberg έγραψε:Το μπρασελε για το δικο μου Stargate το πηρα απο δω:ggli έγραψε:Γειά σας παιδιά,
πολύ ωραιές φωτογραφίες , το stargate είναι εξαιρετικό, είμαι πολύ ευαχαριστημένος με το δικό μου, καμιά ιδέα που θα βρώ μπρασελέ?
όσο για το solar, το είδα κι εγώ στο ebay, μάρέσει πολύ, αλλά περιμένω να πουλήσω πρώτα, για να το χτυπήσω, οι στεγνές αγορές δυστυχώς κόπηκαν.
θα ήθελα δυο λόγια από τους γνώστες για το τί εστί solar, έχει να κάνει πιο πολυ με kinetic? ή με eco drive?
http://www.watches88.com/pd-seiko-22mm- ... t111jo.cfm
-Τα Solar ειναι η αντιστοιχη τεχνολογια της Seiko με το Eco Drive της Citizen.
νομίζω είναι από τα καλύτερα seiko που διαθέτω, έχει καταφέρει και έχει κερδίσει πολύ χρόνο στον καρπό μου, είναι πολύ ποιοτικό και φυσικά, όπως όλα τα seiko, δείχνει πιο ακριβό από όσο είναι, βέβαια το μεγαλύτερο παράσημο είναι τα μάτια και το ενδιαφέρον των άλλων.marios_ch έγραψε:γεια σου φιλε δεν ηξερα οτι το ειχες το stargate... για πες περισσοτερα για την συμβιωση....