ωραιο βινταζ κομματι δεν θυμαμαι να το ξερω σαν μοντελο.... καλοριζικο...
Γιωργο με τις Λεμανιες μας εχεις καψει φιλε... πολυ καλο κομματι...
καλοριζικο να το χαιρεσαι...
Να΄σαι καλάArgo982001 έγραψε:Με γεια το ρολογια Γιωργο καο Θοδωρη!! Ιδιως το seiko για το καλοκαιρι ειναι οτι πρεπει...Μια ερωτηση,η αλλαγη της ημερομηνιας στη Λεμανια αρχιζει περιπου 1 1/2 ωρα πριν?
Πότε ξεκινάνε οι εκπτώσεις??n_wildgirl έγραψε: Θα το σκεφτώ στις εκπτώσεις...
desmo16 έγραψε:Άψογα κομμάτια παίδες, τα σέβη μου!
marios_ch έγραψε: Γιωργο με τις Λεμανιες μας εχεις καψει φιλε... πολυ καλο κομματι...
καλοριζικο να το χαιρεσαι...
antonis_ch έγραψε:Καλοφορετα και στους δυο παιδια!! Να τα χαιρεστε!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιώργη έτσι είναι, όπως τα γράφεις...κατάσταση NOS. Δυστυχώς εμένα δεν έχει κουτί, όπως του Θοδωρήgiorgos mg έγραψε:Καλοφορετα Θοδωρη και Γιωργο τα νεα αποκτηματα!
Υπεροχα!
Και απ οτι βλεπω νος και τα δυο?
Ρε θηρια,τι ειστε εσεις!
Ilias-G έγραψε:Καλοφόρετα όλα, παιδιά. Είναι όλα υπέροχα!
Το πόσες τράμπες έχω κάνει Ηλία ούτε εγώ δεν το θυμάμαι. Άλλωστε πολλά ρολόγια που απέκτησα με τράμπα, τα ξανατράμπαρα ή τα πούλησα. Έχω σταματήσει να μετράωIlias-G έγραψε:Ήθελα να 'ξερα ρε Γιώργη πόσες τράμπες έχεις κάνει μέχρι τώρα. Κάνε ένα θεματάκι με τις τράμπες σου. Θα γεμίσουμε μερικές σελίδες, πιστεύω, με φωτογραφίες "κόλαση"... γιατί ρε φίλε η μια είναι καλύτερη απ' την άλλη! Μιλάμε για "Λε Μανία" τράμπας. Για την τελευταία, απλά respect!
Τελη Ιουλίου αν θυμαμαι καλα;Georges έγραψε:Πότε ξεκινάνε οι εκπτώσεις??n_wildgirl έγραψε: Θα το σκεφτώ στις εκπτώσεις...
Φιλικά Γιώργος