marios_ch έγραψε:Τυχαιο οτι μετα το dispute απαντησε την επομενη μερα???
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!
αυτος λεει οτι βαση του δικου του συστηματος το δεμα εφτασε και του ειπα να μου εξηγησει πως το βρισκει αυτος ενω εγω οχι και στα κεντρικα μου λενε το δεμα δεν υπαρχει...
Α στο τελος ειπε οτι ειχε ατυχημα με το αμαξι και γι αυτο δεν απαντουσε...
Πες του να πάει να $#μηθεί..........
Dispute
-
- Has thanked: 224 times
- Been thanked: 528 times
Re: Dispute
-
- Has thanked: 387 times
- Been thanked: 111 times
ειχα παραγγειλει πριν 2 χρονια περιπου ενα zippo απο εναν αμερικανο.
του ζητησα επανειλειμενα να το στειλει συστημενο,και του εδωσα τα χρηματα παραπανω που ζητησε
καθως ειχα προβλημα με τον ταχυδρομο.
πειμενα..περιμενα..τιποτα.
τελικα ο ζήτουλας το ειχε στειλει απλο (δεν το ελαβα ποτε) γιατι λεει ηταν 4 $ παραπανω το συστημενο απ οτι μου ειχε ζητησει.
φανηκε στην ανιχνευση οτι ειχε σταλει απλο.
το πειπαλ ελεγξε τα μειλ οτι ειχα ζητησει συστημενο και ειχε συμφωνηθει αλλα ο αλλος βαρεσε το ρολο του.
πηρα τα χρηματα μου πισω.
παιδια ζητηστε το χρημα πισω.
αν σας την εκανε μια,μπορει να ξαναγινει.
εγω δεν θα δεχομουν να στειλει αλλο ρολοι.
τελικα το εστειλε απλο,γιατι
του ζητησα επανειλειμενα να το στειλει συστημενο,και του εδωσα τα χρηματα παραπανω που ζητησε
καθως ειχα προβλημα με τον ταχυδρομο.
πειμενα..περιμενα..τιποτα.
τελικα ο ζήτουλας το ειχε στειλει απλο (δεν το ελαβα ποτε) γιατι λεει ηταν 4 $ παραπανω το συστημενο απ οτι μου ειχε ζητησει.
φανηκε στην ανιχνευση οτι ειχε σταλει απλο.
το πειπαλ ελεγξε τα μειλ οτι ειχα ζητησει συστημενο και ειχε συμφωνηθει αλλα ο αλλος βαρεσε το ρολο του.
πηρα τα χρηματα μου πισω.
παιδια ζητηστε το χρημα πισω.
αν σας την εκανε μια,μπορει να ξαναγινει.
εγω δεν θα δεχομουν να στειλει αλλο ρολοι.
τελικα το εστειλε απλο,γιατι
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
δεν ειπε να στειλει αλλο φιλε... αυτος ειπε οτι το ρολοι ηρθε εδω πραγμα που δεν φαινεται πουθενα....
ε ναι εχουμε κανει ηδη dispute...
νομιζω συστημενο το εστειλε, registered airmail...
ε ναι εχουμε κανει ηδη dispute...
νομιζω συστημενο το εστειλε, registered airmail...
-
- Has thanked: 387 times
- Been thanked: 111 times
-
μου απαντησε παλι αυτο... ξερετε αν ισχυει η λεει παπατζες???
Hi,
I’m so sorry as the tracking is from the link that I had given you. And local post office will not show any details until the parcel is released from custom and handed over to local post office. Once the had scanned the parcel then only you will be able to view some tracking info in your local post office. However I had forward and enquiry to my shipper to trace you parcel. We will let you know once my shipper get back to me.
Hi,
I’m so sorry as the tracking is from the link that I had given you. And local post office will not show any details until the parcel is released from custom and handed over to local post office. Once the had scanned the parcel then only you will be able to view some tracking info in your local post office. However I had forward and enquiry to my shipper to trace you parcel. We will let you know once my shipper get back to me.
-
- Has thanked: 330 times
- Been thanked: 1027 times
marios_ch έγραψε:μου απαντησε παλι αυτο... ξερετε αν ισχυει η λεει παπατζες???
Hi,
Μαριε καλησπερα.
Αν ηταν τελωνειο δεν θα σου ερχοταν ειδοποιηση ??
Κοιτα μην περασει ο χρονος για το paypal (45 μερες νομιζω)
Το χεζονται το paypal !! Αμα τους μαυρισει αντε να ξαναπουλησουν
Σταυρος
- overakias
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 37 times
Αφού έκανες το dispute είσαι καλυμμένος ακόμα και αν περάσουν οι 45 μέρες, τώρα είσαι στην διαδικασία να τα βρείτε με τον πωλητή, ο αδερφός μου είχε πάρει ένα κινητό απ;o Hong Kong και το άνοιξαν στο τελωνείο και άργησε σχεδόν 30-35 μέρες χωρίς ειδοποίηση από το τελωνείο. τελικά πέρασε από το τελωνείο χωρίς να πληρώσω, του έβαλαν σφραγίδα ελεύθερο, και το ξαναέστειλαν στο ταχυδρομείο. μάλλον αν ανοίξουν το δέμα και δουν ότι φαίνεται ακριβούτσικο το κρατάνε μέχρι να το ελέγξει κάποιος υπεύθυνος των οικονομικών και μόνο αν ζητήσουν φόρο σε ειδοποιούν. ας μας πει κάποιος που του κράτησαν το δέμα στο τελωνείο τι έγινε και πόση καθυστέρηση είχε αν τον ειδοποίησαν κτλ.marios_ch έγραψε:αυτο λεω και εγω Σταυρο, μαλλον παπατζες λεει αυτος... δεν γινεται να ειναι 25 μερες στο τελωνειο το δεμα...
εχω κανει dispute μην ανησυχεις....
-
αυτος απαντησε παλι σημερα και ειπε τα ιδια, οτι το δεμα το κρατανε στο τελωνειο και οτι εστειλε και αλλες φορες εδω και ειχε το ιδιο προβλημα.
Απο την αλλη στο g shock που ηρθε εδω ολα ηταν μια χαρα και πολυ γρηγορα μαλιστα.
Απο την αλλη στο g shock που ηρθε εδω ολα ηταν μια χαρα και πολυ γρηγορα μαλιστα.