Dispute
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Re: Dispute
Καλα κανατε παιδια.
Ο χρονος που απαιτειται μεχρι την διεκπεραιωση δεν ειναι στανταρ,πχ αν σας επιστρεψει ο πωλητης τα χρηματα αμεσως,θα ξεμπερδεψετε γρηγορα.
Ο χρονος που απαιτειται μεχρι την διεκπεραιωση δεν ειναι στανταρ,πχ αν σας επιστρεψει ο πωλητης τα χρηματα αμεσως,θα ξεμπερδεψετε γρηγορα.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Θα παρεις τα λεφτα σου πισω σε καθε περιπτωση.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- overakias
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 37 times
αν και δεν έτυχε να μου συμβεί σε ρολόι, αλλά έτυχε για άλλο προϊόν, μέσω paypal από e-bay. είχα παραγγείλει ένα t-shirt το οποίο δεν έστειλε, ο πωλητής είχε σταματήσει να πωλεί στο e-bay χωρίς να τσεκάρει αν πωλήθηκε το τελευταίο προϊόν, του έστειλα e-mails από το e-bay και δεν απαντούσε, άνοιξα dispute μετά από λίγες μέρες μου έστειλε e-mail λέγοντας ότι σταμάτησε να πωλεί μέσω e-bay γιατί πολλοί έλεγαν ότι δεν παραλάμβαναν τα ρούχα και τα ξαναέστελνε με αποτέλεσμα να μην βγάζει κέρδος, τέλος πάντων μου έστειλε τα λεφτά πίσω αμέσως. Η διαδικασία μέσω paypal είναι αυτή, πρώτα εποικοινωνείς με τον πωλητή, αν δεν συμφωνήσετε στην λύση ανοίγεις dispute, to paypal εποικοινωνεί με τον πωλητή με e-mail και τον ενημερώνει για το dispute, αν δεν συμφωνήσει τότε ελέγχουν την επικοινωνία με τα e-mail και αποφασίζουν αν θα αποζημιώσουν τον αγοραστή, το οποίο αργότερα χρεώνουν στον λογαριασμό του πωλητή. Συνήθως δίνουν προτεραιότητα στον αγοραστή γιατί θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν το paypal. συνήθως τα προβλήματα είναι μη παραληφθέντα προϊόντα τα οποία χάθηκαν ή λάθος απεσταλμένα προϊόντα απ;o αυτά τα οποία αγοράστηκαν ή ελλατωματικά.
Τώρα υπέθεσα ότι πλήρωσες με paypal, αν όχι δεν ξέρω για άλλες μεθοδους πληρωμής.
Τώρα υπέθεσα ότι πλήρωσες με paypal, αν όχι δεν ξέρω για άλλες μεθοδους πληρωμής.
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Τυχαιο οτι μετα το dispute απαντησε την επομενη μερα???
αυτος λεει οτι βαση του δικου του συστηματος το δεμα εφτασε και του ειπα να μου εξηγησει πως το βρισκει αυτος ενω εγω οχι και στα κεντρικα μου λενε το δεμα δεν υπαρχει...
Α στο τελος ειπε οτι ειχε ατυχημα με το αμαξι και γι αυτο δεν απαντουσε...
αυτος λεει οτι βαση του δικου του συστηματος το δεμα εφτασε και του ειπα να μου εξηγησει πως το βρισκει αυτος ενω εγω οχι και στα κεντρικα μου λενε το δεμα δεν υπαρχει...
Α στο τελος ειπε οτι ειχε ατυχημα με το αμαξι και γι αυτο δεν απαντουσε...