Καλοφόρετο. Να το χαρείς με υγεία!!!
Φιλικά Γιώργος
vintage Wostok Amphibian
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Re: vintage Wostok Amphibian
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- overakias
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 37 times
τώρα δεν κατασκευάζεται πλέον, αλλά το 80 ήταν πολύ συνηθισμένη, οι περισσότερες antimagnetic. συνήθως δεν είχαν αυτήν την στεφάνη αλλά μία άλλη η οποία είχε εναλλαγές με κόκκινο-μαύρο κάθε 15 λεπτά και αντί για παύλες είχε γραμμές για τα λεπτά χαραγμένες, η οποία μάλλον ήταν πιο όμορφη απο αυτήν. η Βοστόκ έβγαλε και σε περιορισμένο αριθμό και στεφάνες μαύρες στυλ submariner και τα vintage amphibia τα οποία την φοράνε περιττό να σου πω ότι γίνονται ανάρπαστα!markosgr28 έγραψε:Καλοροφόρετο! Προσωπικά δεν την έχω ξαναδει αυτή την κάσα.
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5176 times
Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες! Δεν τις ήξερα, σε ευχαριστώ πολύ. Amphibia με μαύρη στεφάνη έχω δει μόνο σε mod. Τα vintage amphibia που έχω δει συνήθως έχουν τη στρογγυλή κάσα που έχουν και τα καινούργια, ή την άλλη που είναι μακρόστενη, παρόμοια με αυτή της επανέκδοσης της 1967. Τη στεφάνη κόκκινο-μαύρο κάθε 15 λεπτά κάπου την έχω δει νομίζω.overakias έγραψε:τώρα δεν κατασκευάζεται πλέον, αλλά το 80 ήταν πολύ συνηθισμένη, οι περισσότερες antimagnetic. συνήθως δεν είχαν αυτήν την στεφάνη αλλά μία άλλη η οποία είχε εναλλαγές με κόκκινο-μαύρο κάθε 15 λεπτά και αντί για παύλες είχε γραμμές για τα λεπτά χαραγμένες, η οποία μάλλον ήταν πιο όμορφη απο αυτήν. η Βοστόκ έβγαλε και σε περιορισμένο αριθμό και στεφάνες μαύρες στυλ submariner και τα vintage amphibia τα οποία την φοράνε περιττό να σου πω ότι γίνονται ανάρπαστα!markosgr28 έγραψε:Καλοροφόρετο! Προσωπικά δεν την έχω ξαναδει αυτή την κάσα.