Κομπολόγια
Re: Κομπολόγια
Μπορείς αν δεν έχεις εμπειρία να ξεχωρίσεις το πρεσαριστό από το κανονικό; Λογικά πρέπει να αναφέρεται και στο καρτελάκι του κομπολογιού.. Την επόμενη φορά που θα βρεθώ εκεί θα το κοιτάξω καλύτερα γιατί αυτή τη φορά τα είδα λίγο στα γρήγορα μιας και βιαζόταν η παρέα..
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Γεια σας και χαρα σας αγαπητοι ρολογαδες και κομπολογαδες!
Χρονια και ζαμανια....
Ολοι καλα? Συνεχιζει να ασχολειται κανεις με τα κομπολογια η μας λυγισε εντελως η κατασταση?
Χρονια και ζαμανια....
Ολοι καλα? Συνεχιζει να ασχολειται κανεις με τα κομπολογια η μας λυγισε εντελως η κατασταση?
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Καλωσορισες και παλι φιλε..!kachramania έγραψε:Γεια σας και χαρα σας αγαπητοι ρολογαδες και κομπολογαδες!
Χρονια και ζαμανια....
Ευκαιρια τωρα που επεστρεψες να το ξαναζωντανεψεις το θεμα!
- omegasnik
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 96 times
Προσπαθούμε και παλεύουμε φιλε... κάτι γίνεται!kachramania έγραψε:Γεια σας και χαρα σας αγαπητοι ρολογαδες και κομπολογαδες!
Χρονια και ζαμανια....
Χρόνου Φείδου!
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Σας χαιρετω ολους παιδια.Εγω συνεχιζω να ασχολουμαι σαν τρελος με τα κομπολογια.Μαλλον ειναι μεγαλη αρρωστια αλλα ψαχνω γιατρο
και δε βρισκω την καταλληλη ειδικοτητα χαχαχαχα!!
Ολο αυτο το καιρο προμηθευτικα μερικα ακομα καλα κομματια και συνεχιζω να ψαχνω και αλλα .Εχω ακομα μερικα χρηματα διαθεσιμα
και προτιμω να μου τα φανε τα κομπολογια παρα οι κουμουνιστες και ο Τσιπρας χαχαχαχαχαχαχα! (Για να μην παρεξηγηθω .Μια χαρα ειναι ο Τσιπρας.Αυτονε ψηφισα.)
Δεν ξερω πως να ανεβασω μερικες φωτο απο ενα κοκκινο πολυ σπανιο καχραμαν που αγορασα προσφατα.Εαν υπαρχει τροπος και ξερει καποιος πως να το κανω,ας μου πει....
και δε βρισκω την καταλληλη ειδικοτητα χαχαχαχα!!
Ολο αυτο το καιρο προμηθευτικα μερικα ακομα καλα κομματια και συνεχιζω να ψαχνω και αλλα .Εχω ακομα μερικα χρηματα διαθεσιμα
και προτιμω να μου τα φανε τα κομπολογια παρα οι κουμουνιστες και ο Τσιπρας χαχαχαχαχαχαχα! (Για να μην παρεξηγηθω .Μια χαρα ειναι ο Τσιπρας.Αυτονε ψηφισα.)
Δεν ξερω πως να ανεβασω μερικες φωτο απο ενα κοκκινο πολυ σπανιο καχραμαν που αγορασα προσφατα.Εαν υπαρχει τροπος και ξερει καποιος πως να το κανω,ας μου πει....
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times