azaas έγραψε:
Το πρώτο που πόσταρε ο Αντώνης με τις 2 κορώνες περιττό να σας πω οτι κάποτε θα το τσιμπήσω!!!!!!!!!! :mrgreen:
Φιλικά Κωνσταντίνος
Φίλε Κωνσταντίνο κατί έχεις πάθει εσύ με τις δύο κορώνες! Το βλέπω εγώ! Ψάξτο πριν να είναι αργά!!
Μηπως ξέρεις επίσημη τιμή? Να πω την αλήθεια και εμένα μου γυάλισε για αυτό το ποσταρα πρώτο-πρωτο!
Φιλικά,
Αντώνης
Άσε μεγάλη αρρώστια με τις 2 κορώνες όσο περνάει ο καιρός!!! Τιμούλα δεν γνωρίζω αλλά δεδομένων των τιμών που έχει γενικά η εταιρία δεν νομίζω να είναι και απλησίαστο!
marios_ch έγραψε:Όσο μπορούσα το διόρθωσα φίλε έκανα πολλή ώρα να το μεταφράσω... Όποιος γνωρίζει περισσότερα η μπορεί να με διορθώσει είναι ευπρόσδεκτος...
Για παραδειγμα στην αρχη,εκει που γραφει ''μικρων μετακινησεων'' εννοει μικρων μηχανισμων.movement
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
marios_ch έγραψε:Όσο μπορούσα το διόρθωσα φίλε έκανα πολλή ώρα να το μεταφράσω... Όποιος γνωρίζει περισσότερα η μπορεί να με διορθώσει είναι ευπρόσδεκτος...
Για παραδειγμα στην αρχη,εκει που γραφει ''μικρων μετακινησεων'' εννοει μικρων μηχανισμων.movement
Αυτό με τις δύο κορώνες είναι όντως πολώ ωραίο αλλά το Airman παιδία είναι αμαρτία... Μεγάλη φαντασίωση η οποία νομίζω θα μείνει απραγματοποίητη καθώς από ότι βλέπω η τιμή του είναι αρκετά ψηλά...
marios_ch έγραψε:Αυτό με τις δύο κορώνες είναι όντως πολώ ωραίο αλλά το Airman παιδία είναι αμαρτία... Μεγάλη φαντασίωση η οποία νομίζω θα μείνει απραγματοποίητη καθώς από ότι βλέπω η τιμή του είναι αρκετά ψηλά...
Όμορφο αλλά το καντράν μου κάνει πολύ φορτωμένο !!
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πληρώναν για να την κάνουμε !!!!!
marios_ch έγραψε:Αυτό με τις δύο κορώνες είναι όντως πολώ ωραίο αλλά το Airman παιδία είναι αμαρτία... Μεγάλη φαντασίωση η οποία νομίζω θα μείνει απραγματοποίητη καθώς από ότι βλέπω η τιμή του είναι αρκετά ψηλά...
Όμορφο αλλά το καντράν μου κάνει πολύ φορτωμένο !!
Ναι,νομιζω εχει ενδειξη 3 ή 4 χρονικων ζωνων!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!