n_wildgirl έγραψε:
Ο πωλητής λέγεται watcheshalfprice και δεν έχει συνεχώς το GW σε πώληση, οπότε πρέπει να τσεκάρεις πότε θα το βάλει.
Και να είσαι γρήγορος γιατί μόλις το βάζει γίνεται ανάρπαστο.
Είναι ο μοναδικός που το στέλνει Ελλάδα με 79$+12$ shipping = 91$...
Οι υπόλοιποι ξεκινάνε από 120$ (αλλά αν το βιάζεσαι, χτύπα το).
Στο πιο "κακό" υπάρχει και αυτό, αλλά η τιμή εκτοξεύεται αρκετά...
Και είναι με μπρασελέ.
Nεφέλη, καλημέρα.
Ο πωλητής που αναφέρεις παραπάνω, watcheshalfprice, είναι εγγυημένος?? Έχεις ψωνίσει και τον συστήνεις??
CHRISTOS έγραψε:To Riseman εχει τις ποιο πολλες δυνατοτητες τις οποιες και θελω λογω χομπυ. Θα ηθελα και moonphases και παλιροιες αλλα οκ..θα τους το συγχωρησω! Υπαρχει αλλο μοντελο για αυτα !!!!
Σταυρο εδωσες το riseman?
Το ξερεις πως υπαρχει σοβαρη θεωρεια γυρω απο την βαρομετρικη πιεση και την ορεξη των ψαριων (εκτος απο την φαση της σεληνης και την παλιρροια)?
Με τι ρολοι ψαρευεις ψαρα μου???????
Τι το περασαμε το ψαρεμα νεαρε μου?
Μπυρες ουζα και αραλικι??
Η νομιζεις οτι θα πας με το ORIS και θα σε δουν ωραιο και θα πιαστουν?
Θελει ενα G shock για βαρομετρικη και ενα αλλο για φασεις και παλλιροια....και στα δυο χερια...
ΤσΤσΤσΤσΤσΤσΤσ....που παμε ωρεεε!!!
Υ.Γ:
Φυσικα πλεον δεν τσεκαρω τιποτα...η καλυτερη μερα για ψαρεμα ειναι οποτε μπορω...ψαρευω ακομα και σε λακο με νερο στην ακρη του δρομου αμα μου πεις...
Συνηθως ψαρευω με αυτο μωρο φιλε...
Σεληνη, παλιρροια και ολα τα καλουδια..
Το απολυτο ψαρευτικο ρολοι..
Οι σαργοι πρωτα βλεπουν το ρολοι μου και μετα πιανονται...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavros_ch την Πέμ Μαρ 29, 2012 2:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
CHRISTOS έγραψε:...ψαρευω ακομα και σε λακο με νερο στην ακρη του δρομου αμα μου πεις...
Εγω τωρα τελευταια που εμπλεξα με τα μαθηματα αρχισα να το σκεφτομαι σοβαρα για τη μπανιερα..
Αλλα μου εδωσες καλυτερη ιδεα Χρηστο. Θα κοβω και κινηση ετσι.