Το χτυπησα το ''διαμαντακι''...
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Το χτυπησα το ''διαμαντακι''...
Οπως καταλαβαινετε δεν αφησα τη ευκαιρια να παει χαμενη... Το βρηκα σε επισημο μαγαζι G shock εδω με πολυ καλη τιμη και δεν αντεξα. Ενα κομματι που ψαχνω αρκετο καιρο στο νετ και δεν το εβρισκα ευκολα καθως εχει εκλειψει απο πολλα ιντερνετικα μαγαζια εδω και καιρο. Σε μερικα κανεις προκρατηση για να το αγορασεις και οταν το εχουν σε ειδοποιουν ενω απο το ebay οι τιμες ηταν αρκετα τσιμπημενες και αν λαβεις υποψην μεταφορικα και τελωνειο εβγαινε σιγουρα περισσοτερα απο οτι το πηρα...
Περασα ατελειωτες ωρες στον υπολογιστη να το ψαχνω και εν τελει το πετυχα διπλα μου.
Το ρολοι αυτο ειναι το ηλιακο και συγχρονιζομενο GW 6900 κλασικο και αξεπεραστο.... Οι πρωτες εντυπωσεις αριστες απο την ποιοτητα της Casio και το πως δειχνει το ρολοι μου αρεσει πολυ... Ακομα δεν εχω εξοικοιωθει με τις ρυθμισεις του και τι γινεται ακριβως αλλα σιγα σιγα..
Οτι πρεπει για θαλασσα, καλοκαιρι και αλλες τετοιες δραστηριοτητες.... Παρτε και τις πρωτες φωτο....
Περασα ατελειωτες ωρες στον υπολογιστη να το ψαχνω και εν τελει το πετυχα διπλα μου.
Το ρολοι αυτο ειναι το ηλιακο και συγχρονιζομενο GW 6900 κλασικο και αξεπεραστο.... Οι πρωτες εντυπωσεις αριστες απο την ποιοτητα της Casio και το πως δειχνει το ρολοι μου αρεσει πολυ... Ακομα δεν εχω εξοικοιωθει με τις ρυθμισεις του και τι γινεται ακριβως αλλα σιγα σιγα..
Οτι πρεπει για θαλασσα, καλοκαιρι και αλλες τετοιες δραστηριοτητες.... Παρτε και τις πρωτες φωτο....
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Re: Το χτυπησα το ''διαμαντακι''...
Κορυφαιο κομματι.
Χαιρομαι που το βρηκες γιατι ηξερα ποσο το θελεις!
Καλοφορετο παντα με υγεια!
Χαιρομαι που το βρηκες γιατι ηξερα ποσο το θελεις!
Καλοφορετο παντα με υγεια!
-
- Has thanked: 1800 times
- Been thanked: 1008 times
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Μαριε καλοριζικο και καλοφορετο..ετοιμος για βουτιες!!
κλασσικο και αξεπεραστο το 6900
Το πρωτο μου 6900 με συνοδευσε 26 μηνες στο στρατο..ασκησεις, βουτιες, λασπες, αναρριχησεις-καταρριχησεις..δεν μασαει τπτ!
Μετα απο το στρατο το ειχα για ακομη 3 χρονια..
Δωστου να καταλαβει!!
κλασσικο και αξεπεραστο το 6900
Το πρωτο μου 6900 με συνοδευσε 26 μηνες στο στρατο..ασκησεις, βουτιες, λασπες, αναρριχησεις-καταρριχησεις..δεν μασαει τπτ!
Μετα απο το στρατο το ειχα για ακομη 3 χρονια..
Δωστου να καταλαβει!!
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Καλορίζικο και καλοφόρετο πάντα με υγεία!!!
Φιλικά Γιώργος
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Καλοφορετο φιλε,πολυ ωραιο κλασσικο σχεδιο αλλα με μοντερνα τεχνολογια μεσα του!
Εχω κι εγω ενα 6900 του 1995,περυσι του αλλαξα μπαταρια και δουλευει αριστα φυσικα!
Εχω κι εγω ενα 6900 του 1995,περυσι του αλλαξα μπαταρια και δουλευει αριστα φυσικα!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!