Σημερα φοραμε....
-
stavros_ch
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Re: Σημερα φοραμε....
Εδω και μια ωρα στον καρπο μου!!!!!
Η πιο απρογραμματιστη και τυχαια αγορα που εχω κανει ποτε!!!!
Δεν το πιστευω οτι εντελως τυχαια επεσα πανω σ'ενα NOS SPF-100....σιγα μή δεν το αγοραζα επιτοπου

Η πιο απρογραμματιστη και τυχαια αγορα που εχω κανει ποτε!!!!
Δεν το πιστευω οτι εντελως τυχαια επεσα πανω σ'ενα NOS SPF-100....σιγα μή δεν το αγοραζα επιτοπου

Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
καλορίζικο Φίλε...να το χαρείς με υγεία!!!
Ποιας χρονολογίας είναι??
Φιλικά Γιώργος
Ποιας χρονολογίας είναι??
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
-
stavros_ch
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Καλοφορετοοοοοοοοοοοοοοο!
Τελειο φιλαρακι, θα μας τρελλανεις τελειως!
Παντα καλες και χαρουμενες ωρες να δειχνει..!
Τελειο φιλαρακι, θα μας τρελλανεις τελειως!
Παντα καλες και χαρουμενες ωρες να δειχνει..!
- pontioz
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1232 times
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!
ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!
ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό.
Πισγιουνίκ.
- eisenberg
- sensei
Ευχαριστω παιδια!
Γιωργο το δικο μου δεν ξερω γιατι δεν ειμαι σιγουρος πώς διαβαζονται οι κωδικοι της Casio.
Αυτο που ξερω ειναι οτι εχει σχεδον μια δεκαετια που εχει σταματησει να βγαινει,εδωσε τη θεση του στα καινουρια Sea Pathfinder που δεν μου αρεσαν ποτε ιδιαιτερα.
Ενω αυτο ειναι πολυ ''old School'' φανταστικη κασα τιτανιου,κανονικα lugs,φανταστικο ρολοι...το Casio που παντα ηθελα!!!!!!Βεβαια δεν ηταν φθηνο,αλλα χαλαλι του!!!!!
Γιωργο το δικο μου δεν ξερω γιατι δεν ειμαι σιγουρος πώς διαβαζονται οι κωδικοι της Casio.
Αυτο που ξερω ειναι οτι εχει σχεδον μια δεκαετια που εχει σταματησει να βγαινει,εδωσε τη θεση του στα καινουρια Sea Pathfinder που δεν μου αρεσαν ποτε ιδιαιτερα.
Ενω αυτο ειναι πολυ ''old School'' φανταστικη κασα τιτανιου,κανονικα lugs,φανταστικο ρολοι...το Casio που παντα ηθελα!!!!!!Βεβαια δεν ηταν φθηνο,αλλα χαλαλι του!!!!!
Georges έγραψε: Ποιας χρονολογίας είναι??
-
i palios
- Has thanked: 1924 times
- Been thanked: 1082 times
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
eisenberg έγραψε:Ευχαριστω παιδια!
Τα καινούργια SPF κι εμένα δεν μου αρέσουν. Το δικό σου όντως είναι ξεχωριστό. Όταν λες οτι δεν ήταν φτηνό, τι εννοείς?? Ιδέα δεν έχω που παίζουν οι τιμές σε αυτά τα ρολόγια...
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
- eisenberg
- sensei
Ευχαριστω Γιαννη και Νικο!
Ειναι ακριβο για Casio,η τιμη του στα καταστηματα ειναι 600€.Αλλα απο την αλλη οσο εβγαινε ηταν το κορυφαιο καταδυτικο της Casio.
Eιναι πολυ σπανιο,δεν υπαρχει στο ebay και στα ιντερνετικα καταστηματα εδω και χρονια.Εγω τυχαια επεσα πανω του σε ενα μικρο συνοικιακο μαγαζι που πουλουσε Casio και μου ειπαν οτι το ειχαν 2-3 χρονια εκει.Πιο πολλες πιθανοτητες ειναι να το ξετρυπωσει καποιος στα μικρα μαγαζια της Αθηνας παρα στο νετ.
Γιωργη εχει εξαιρετικη δουλεια στο τιτανιο της κασας,με ωραιες λεπτομερειες και αποχρωσεις.Επειδη ειχα και διαφορα Citizen Aqualand,αυτο το ρολοι ειναι πιο προσεγμενο και με περισσοτερο ''χαρακτηρα'' μπορω να πω.Βεβαια γουστα ειναι αυτα...Georges έγραψε: Τα καινούργια SPF κι εμένα δεν μου αρέσουν. Το δικό σου όντως είναι ξεχωριστό. Όταν λες οτι δεν ήταν φτηνό, τι εννοείς?? Ιδέα δεν έχω που παίζουν οι τιμές σε αυτά τα ρολόγια...
Ειναι ακριβο για Casio,η τιμη του στα καταστηματα ειναι 600€.Αλλα απο την αλλη οσο εβγαινε ηταν το κορυφαιο καταδυτικο της Casio.
Eιναι πολυ σπανιο,δεν υπαρχει στο ebay και στα ιντερνετικα καταστηματα εδω και χρονια.Εγω τυχαια επεσα πανω του σε ενα μικρο συνοικιακο μαγαζι που πουλουσε Casio και μου ειπαν οτι το ειχαν 2-3 χρονια εκει.Πιο πολλες πιθανοτητες ειναι να το ξετρυπωσει καποιος στα μικρα μαγαζια της Αθηνας παρα στο νετ.