το ωραιοτερο ομως ειναι οτι εισαι ο AcidBlack και μολις τελειωσες
αντε και μας ειχες ληψει παρα πολυ
Ακριβώς αυτό είναι το σημείο που με έχει χαλάσει αφάνταστα Ιδομενέα.ACIDBLACK έγραψε: μου κανει εντυπωση πως η ελληνικη αντιπρωσωπεια δεν παραδιδει εμπορευμα σε εμπορο που εχει προπωλησει !!!!
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!!!!!!
Το ρολόϊ είχε γίνει παραγγελία Κωστή.VIWOW έγραψε:Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είχες κάνει παραγγελία ή κάτι τέτοιο για το ρολόι.
Ένα τηλεφώνημα στην αντιπροσωπεία, θα έλυνε το ζήτημα. Κάτι θα καταλάβαινες καλύτερα. Μπορεί να υπάρχει κάποια άλλη δυνατότητα να σε καλύψουν.
Το κατάστημα που το είχες κλείσει, θα παραλάβει και πότε; Ξέρει; Του έχουν πει;
Φιλικά
Κωστής
Megalos έγραψε:giorgos mg εμεις σε ευχαριστουμε για την παρουσιαση του λινκ σου
αλλα και για την αγαπητη δικη σου παρουσια στο φορουμ μας και
στην παρεα μας ..να εισαι καλα παντα
Georges έγραψε:Εδώ και πολύ καιρό, από την παρουσίαση της σειράς, περίμενα ένα αυτόματο χρονογράφο της σειράς Ananta. Οι πληροφορίες έλεγαν οτι το Σεπτέμβρη θα τον είχα στα χέρια μου. Δυστυχώς σήμερα έμαθα οτι η συγκεκριμμένη σειρά θα διατεθεί από λίγα "εκλεκτά" μαγαζιά. Το μαγαζί που το είχα παραγγείλει εγώ ήταν της "σειράς" και δεν μπορούν να εκετελέσουν την συγκεκριμμένη παραγγελία. Δεν πειράζει να τα βλέπουν να τα χαίρονται...Τέτοιες πολιτικές με χαλάνε αφάνταστα. Σε 8 μήνες είχα αγοράσει από το συγκεκριμμένο μαγαζί 5 ρολόγια, ανάμεσά τους και το velatura automatic.
Θα είναι και τα τελευταία. Με τα λεφτά μου δεν παρακαλάω καμία αντιπροσωπεία. Να'ναι καλά το ιντερνετ και η παράλληλη αγορά.
Φιλικά Γιώργος