Are you talking to me?? Are you talking to me??aris911 έγραψε:Καλα μην κερασης καφε εσυ και θα σου πω εγω.
Θα δεις τι θα παθης.
Στον καφέ δεν σε φοβάμαι, στο γλυκό σε τρέμω....
Are you talking to me?? Are you talking to me??aris911 έγραψε:Καλα μην κερασης καφε εσυ και θα σου πω εγω.
Θα δεις τι θα παθης.
Aααα, Αντώνη! Εδώ φτιάξαμε ολόκληρο τόπικ αποκλειστικά για να τσακωνόμαστε.antonis_ch έγραψε:Αν δεν σταματησετε εσεις οι 2 θα κλειδωσω το θεμα...
εδώ δεν γίνεται...παιδική χαρά το κάνατε...Ilias-G έγραψε:Για δείξε μας....Georges έγραψε:ούτε να τσακωθείτε δεν ξέρετε.....
Φιλικά Διχόνοιας
Μα εμείς παιδιά είμαστε. Ιδίως ο Megalos!! Τώρα αν εσύ γέρασες πρόωρα, εμείς τι φταίμε...??Georges έγραψε:εδώ δεν γίνεται...παιδική χαρά το κάνατε...Ilias-G έγραψε:Για δείξε μας....Georges έγραψε:ούτε να τσακωθείτε δεν ξέρετε.....
Φιλικά Διχόνοιας
Φιλικά Εριδας
Δεν χρειαζομαι υποδειξεις απο κανεναν.aris911 έγραψε:Σταυρο εχεις σκεφτη οτι αυτος οι αυτοι που θιγονται δεν θιγονται για την γνωμη των αλλων αλλα για τον τροπο που εκφραζεται αυτη η γνωμη.stavros_ch έγραψε:Αμα δεν μου αρεσει ενα ρολοι φυσικα και θα το πω.
Τα Ρολεξ δεν μου αρεσαν ποτε ουτε προκειτε να μου αρεσουν.
Ειναι η γνωμη μου και θα την υπερασπιζομαι και θα τη λεω γιατι για αυτο υπαρχει το forum.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι θιγονται.
Δηλαδη αμα πει καποιος οτι δεν του αρεσουν τα Seiko πρεπει να τα βαψω μαυρα και να αρχισω τα πικροχολα σχολια.
Αυτος ο τοπος δημιουργηθηκε για να ακουγονται διαφορετικες αποψεις.
Αμα ενοχλει τοσο που δεν μας αρεσουν τα Ρολεξ να υποκλινομαστε στο "μεγαλειο" της εστω και ψευτικα για να ειναι ευχαριστημενοι καποιοι εδω μεσα..
Σημασια δεν εχει τι λες αλλα πως το λες.
Ειναι θεμα τακτ.
Μια χαρά μεσήλιξ είμαι...Ilias-G έγραψε: Μα εμείς παιδιά, είμαστε. Ιδίως ο Megalos!! Τώρα αν εσύ γέρασες πρόωρα, εμείς τι φταίμε...??
Το Πανέρι το πήρα γιατί είναι "ιν" και το ζαχαρώνουν τα κοριτσόπουλαIlias-G έγραψε:Και πώς το ξέρω?? Πήρες Πανέρι για να βλέπεις την ώρα....!!!