Βρήκα και εγω λίγο χρόνο να ποστάρω τις φωτό του Longines που πήρα δώρο στην γυναίκα μου. Ενά πολύ ωραίος χρονογράφος με κλασσικό σχέδιο και κυρίως σε πολύ καλή τιμή για αυτό που προσφέρει.
Ωραία κάσα γυαλισμένη με διάμετρο 44χιλ. με ζαφείρι πίσω για να φαίνεται και ο μηχανισμός. Όμορφο dial με guilloche διακόσμηση (όχι όμως στα totalizers) και όμορφοι δείκτες σε μπλε απόχρωση. Υπάρχει επίσης κουμπάκι στο 10 για την ρύθμιση της ημερομηνίας η οποία βρίσκεται μεταξύ 4 και 5. Πολύ ωραίο δερμάτινο λουράκι με folding clasp το οποιό το πιέζεις στις δύο ακρες του και ανοίγει....αυτό λιγο δεν μου άρεσε. Μου δίξει την αίσθηση ότι ανοίγει εύκολα και δεν μου δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας. Όχι ότι εχει ανοίξει ποτέ αλλα.....
Κατα τα άλλα το ρολόι αν το κοιτάξει νομίζεις ότι ειναι πολύ πιο ακριβό. Στο καρπό βεβαια είναι αρκετα ελαφρύ...το οποίο βεβαια είναι καλό για ένα γυναικείο καρπο
Σε γενικές γραμμές ένα πολύ ωραίο και τίμιο ρολόι...και το βασικότερο απ'όλα έκανε την δουλεία του δηλαδή άρεσε πολύ στην γυναίκα μου
Πολύ ωραίο κλασσικό, dress ρολόι, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, και καλή τιμή !!!
Καλορίζικο, καλοφόρετο ...
Όσο για το κούμπωμα του ένα θα σου πω, πίεσε το ένα από τα δυο κουμπάκια να δεις ότι δεν ανοίγει !!!
Φιλικά Στέφανος.
__________ Jaeger LeCoultre___________
_______The First Manufacture in the Vallee De Joux_______
180 Χρόνια Δημιουργίας, Καινοτομίας και Πάθος για το Ρολόι !!!
το θεμα ειναι ποιος εριξε ποιον γιατι εσυ της εκανες 1 δωρο με την σκεψη οτι θα το φορας και εσυ και εκεινη το δεχτηκε με χαρα με την λογικη οτι οταν εσυ φορας αυτο εκεινη θα φοραει το zenith
Στεφανε δεν λεω ότι το κουμπομα δεν είναι καλό...απλα κουμπώνει πολύ εύκολα και σου δίνει την αίσθηση ότι οσο εύκολα κουμπώνει τόσο εύκολα μπορεί να ξεκουμπώσει τυχαία
ίσως το αδικώ γιατί το συγκρίνω με το zenith που το κουμπώνεις και νιώθεις πως ότι και να γίνει αυτό δεν πρόκειται να ανοιξει ποτέ
Νίκο μια δύο φορές που της το πήρα εκείνη προτίμησε το anonimo... θα το είχε αγχος μην το χτυπήσει