Με τιποτα φιλε.DragonAce έγραψε:Σταύρο ευχαριστώ αν κ σκέπτομαι συχνά μια τράμπα του με nighthawk!stavros_ch έγραψε:Τωρα μαλιστα!
Πανεμορφο με αυτο το λουρι!
Ειναι πανεμορφο.
Σκεφτομαι και εγω την αγορα του.
Αλλα δεν εχω πετυχει πουθενα ασπρο.
Με τιποτα φιλε.DragonAce έγραψε:Σταύρο ευχαριστώ αν κ σκέπτομαι συχνά μια τράμπα του με nighthawk!stavros_ch έγραψε:Τωρα μαλιστα!
Πανεμορφο με αυτο το λουρι!
Σταύρακα σε ευχαριστώstavros_ch έγραψε:Καλοριζικο Γιωργο! Φοβερη επιλογη!
Σπύρο σε ευχαριστώDragonAce έγραψε:μεγειές Γιώργο! ανεβάζεις μυωπία κ συ;
καλοφόρετο
Μάριε, αυτή την φορά έδρασα άμεσαmarios_ch έγραψε:καλοριζικο το Πανερι Γιωργο... το χτυπησες τελικα ε???
να το χαρεις.....
Σε ευχαριστώ Νεφέληn_wildgirl έγραψε:Πολύ ωραίο Γιώργο!
Και μην ακούς κακίες περί μυωπίας
Γιάννη όχι...δεν την γλίτωσα. Και πως να την γλιτώσω άλλωστε, αφού πήγαινα γυρεύονταςi palios έγραψε:Γιωργη καλοριζικο με υγεια, τελικα δεν την γλυτωσες κι εσυ και μπηκες στο club!![]()
Θελουμε πολλες φωτο.
Ηλία σε ευχαριστώ. Όσο για το "πιο αγχολυτικό ρολόϊ", πλέον όλα τα μηχανικά ρολόγια για μένα είναι αγχωλυτικά. Έχω πάψει να ασχολούμαι με χρονομετρίες στην καθημερινότητα.Ilias-G έγραψε:Καλορίζικο Γιώργο, να το χαρείς με υγεία. Όπως έχει πει κάποιος άλλος "τρελλαμένος", το πιο αγχολυτικό ρολόι... ούτε δευτερόλεπτα, ούτε λεπτά, μόνο.... πεντάλεπτα!!![]()
Κύριε διευθυντά μου να δείχνει πάντα καλές ώρεςdirector έγραψε:Απο τ απογευμα και μετα,με συνοπτικες διαδικασιες
[rimg]http://img849.imageshack.us/img849/5596/p2220407.jpg[/rimg]
Uploaded with ImageShack.us