my military watch
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Heuer_1153
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 60 times
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: my military watch
α οκ!γενικα δεν ειμαι μυημενος στην αγορα του εbay και την αποφευγω..αυτο βεβαια δε μου βγαινει σε καλο καθως πιστευω με τα ιδια η λιγοτερα χρηματα θα μπορουσα να ειχα καλυτερα κομματια..
εγω παντως το πηρα απο ελληνικο μαγαζι στα 75 ευρω που τη θεωρω αξιοπρεπεστατη τιμη..
εσυ σε τι κατασταση το πηρες?ειχε εγγυηση κτλ?εμενα π.χ εχει ενα προβληματακι με την ημερομηνια θα το βαλω στο κουτακι του και τη Δευτερα θα το παω για φτιαξιμο..
αλλα και 50 ευρω να το'παιρνα νομιζω δε θα το'δινα κατω απο 50 ευρω που ηδη ειναι ξεφτιλα τιμη..
φιλικα,Χρηστος
εγω παντως το πηρα απο ελληνικο μαγαζι στα 75 ευρω που τη θεωρω αξιοπρεπεστατη τιμη..
εσυ σε τι κατασταση το πηρες?ειχε εγγυηση κτλ?εμενα π.χ εχει ενα προβληματακι με την ημερομηνια θα το βαλω στο κουτακι του και τη Δευτερα θα το παω για φτιαξιμο..
αλλα και 50 ευρω να το'παιρνα νομιζω δε θα το'δινα κατω απο 50 ευρω που ηδη ειναι ξεφτιλα τιμη..
φιλικα,Χρηστος
- Heuer_1153
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 60 times
Re: my military watch
^Πολύ καλή τιμή για κατάστημα. Οπωσδήποτε να τους το πάρεις για φτιάξιμο (αν και προσωπικά θα ζητούσα ανταλλαγή).
Και εμένα είχε κουτί και χαρτιά (δεν αγοράζω ρολόγια χωρίς αυτά), αλλά δε χρειάστηκε κάποιο service όσο ήταν στη κατοχή μου (3-4 χρόνια).
Και εμένα είχε κουτί και χαρτιά (δεν αγοράζω ρολόγια χωρίς αυτά), αλλά δε χρειάστηκε κάποιο service όσο ήταν στη κατοχή μου (3-4 χρόνια).
Μάριος