Χόμπυ ή τρόπος ζωής?
-
marios_ch
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Χόμπυ ή τρόπος ζωής?
Εδω θα ελεγα να εκφρασουμε τις αποψεις μας σε χαλαρο υφος για το τι πραγματικα ειναι για μας η ενασχοληση με την ωρολογοποιια.
Θα ελεγα οτι υπαρχουν δυο πλευρες η μια ειναι του χομπυ που ασχολεισαι στον ελευθερο σου χρονο και η αλλη ειναι ο τροπος ζωης που λεμε...
Δηλαδη να περιστρεφεται η ζωη σου γυρω απο τα ρολογια...
Τι λετε εσεις? σε ποια πλευρα εισαστε???
Θα ελεγα οτι υπαρχουν δυο πλευρες η μια ειναι του χομπυ που ασχολεισαι στον ελευθερο σου χρονο και η αλλη ειναι ο τροπος ζωης που λεμε...
Δηλαδη να περιστρεφεται η ζωη σου γυρω απο τα ρολογια...
Τι λετε εσεις? σε ποια πλευρα εισαστε???
- pontioz
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1232 times
Re: Χόμπυ ή τρόπος ζωής?
Στη σκοτεινη πλευρα:
και καλα να κοιταω τους καρπους των αντρων, αλλα να κοιταω τους καρπους και τις -δερματινες- τσαντες των γυναικων;;;
και καλα να κοιταω τους καρπους των αντρων, αλλα να κοιταω τους καρπους και τις -δερματινες- τσαντες των γυναικων;;;

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό.
Πισγιουνίκ.
-
stavros_ch
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Σιγουρα ουτε για μενα ειναι ενα απλο χομπυ..
Ισως ετσι να ξεκινησε αλλα πλεον ειναι μερος της καθημερινοτητας μου..
Μαζι με την αλλη μεγαλη μου αρρωστια το ψαρεμα αποτελουν σιγουρα τροπο ζωης..
Ισως ετσι να ξεκινησε αλλα πλεον ειναι μερος της καθημερινοτητας μου..
Μαζι με την αλλη μεγαλη μου αρρωστια το ψαρεμα αποτελουν σιγουρα τροπο ζωης..
-
giorgos mg
- Has thanked: 387 times
- Been thanked: 111 times
ενα χομπυ που με κρατησε απασχολημενο για λιγο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgos mg την Σάβ Φεβ 11, 2012 5:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
marios_ch
Γιωργο σεβαστες οι εμπειριες σου αλλα δεν θα ηθελα με τιποτα το θεμα αυτο να παρει αρνητικη τροχια και να αρχισουν οι ονοματολογιες...
οποτε ας μεινουμε στο θεμα μας...
οποτε ας μεινουμε στο θεμα μας...
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 42908 times
- Been thanked: 9569 times
οπως και ο Σταυρος ενα χομπυ που εγινε καθημερινοτητα ...
ενασχοληση με καινουργια μοντελλα, εταιρειες , εντυπα, φωτογραφιες αλλα κυριως ανθρωπους
ανθρωπους που εχουν την ιδια ''αρρωστια'' και ετσι σε καταλαβαινουν καλυτερα ...
ΥΓ Γιωργο δεν ξερω γιατι λες για λιγο αλλα ευχομαι να εισαι παντα καλα και το λιγο να κρατησει περισσοτερο
ενασχοληση με καινουργια μοντελλα, εταιρειες , εντυπα, φωτογραφιες αλλα κυριως ανθρωπους
ανθρωπους που εχουν την ιδια ''αρρωστια'' και ετσι σε καταλαβαινουν καλυτερα ...
ΥΓ Γιωργο δεν ξερω γιατι λες για λιγο αλλα ευχομαι να εισαι παντα καλα και το λιγο να κρατησει περισσοτερο
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- DragonAce
- Has thanked: 184 times
- Been thanked: 225 times
pontioz έγραψε:Στη σκοτεινη πλευρα:
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
- DragonAce
- Has thanked: 184 times
- Been thanked: 225 times
δε μπορώ να προσδιορίσω τί είναι για μένα αυτή η ενασχόληση,
το βρίσκω ενδιαφέρον γενικά
περνάω ώρα στο πισί χαλαρώνοντας αν κ πολλές φορές μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι γιατί γίνονται εύκολα παρεξηγήσεις
μαρέσει να βλέπω εικόνες ρολογιών, ίσως φταίει αυτό που λέει ο Θοδωρής, ψάχνω το τέλειο κ όσο δε το βρίσκω είμαι κολλημένος
έχω ένα προαίσθημα πάντως ότι αν είχα ένα rolex, ananta, moon, master compressor, polluce κ 4-5 άλλα θα ξέκοβα..
καμιά φορά σκέπτομαι ότι αν αυτό το χρόνο πήγαινα κολυμβητήριο που το έχω παρατήσει ή διάβαζα κανα βιβλίο που επίσης έχω παρατήσει θα ήμουν πιο κερδισμένος, δε ξέρω
το βρίσκω ενδιαφέρον γενικά
περνάω ώρα στο πισί χαλαρώνοντας αν κ πολλές φορές μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι γιατί γίνονται εύκολα παρεξηγήσεις
μαρέσει να βλέπω εικόνες ρολογιών, ίσως φταίει αυτό που λέει ο Θοδωρής, ψάχνω το τέλειο κ όσο δε το βρίσκω είμαι κολλημένος
έχω ένα προαίσθημα πάντως ότι αν είχα ένα rolex, ananta, moon, master compressor, polluce κ 4-5 άλλα θα ξέκοβα..
καμιά φορά σκέπτομαι ότι αν αυτό το χρόνο πήγαινα κολυμβητήριο που το έχω παρατήσει ή διάβαζα κανα βιβλίο που επίσης έχω παρατήσει θα ήμουν πιο κερδισμένος, δε ξέρω
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
-
marios_ch
ενδιαφερον αυτα που λες Σπυρο.....
παρεξηγησεις ειδικα απο φορουμ γινονται συχνα φιλε...
απο την αλλη εγω πιστευω οτι οσο περισσοτερο αγοραζεις και μπαινεις πιο βαθια δεν ξεκοβεις με τιποτα......
παρεξηγησεις ειδικα απο φορουμ γινονται συχνα φιλε...
απο την αλλη εγω πιστευω οτι οσο περισσοτερο αγοραζεις και μπαινεις πιο βαθια δεν ξεκοβεις με τιποτα......