Κούμπωμα για ρολόι VENUS

Παρελκόμενα ~Συνοδευτικός Εξοπλισμός
Στην ενότητα αυτή μιλάμε για συνοδευτικό εξοπλισμό που συνδέεται με το ρολόι (λουράκια ,θήκες φυλάξεις ,κλπ)
Wostep
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Κούμπωμα για ρολόι VENUS

Δημοσίευση από Wostep »

Ο κωδικός ανταποκρίνεται σε όλα τα ρολόγια αυτής της σειράς που παράγονται με το συγκεκριμένο καντράν κ το συγκεκριμένο λουράκι . Ο σειριακός αριθμός είναι μοναδικός για κάθε ρολόι . Φυσιολογικά στην εγγύηση του υπάρχουν δυο πεδία , reference number k serial number .
dwdeka
Been thanked: 0

Δημοσίευση από dwdeka »

Wostep έγραψε:Ανταλλακτικά δεν στέλνουν οι εταιρίες . Θα πρέπει να έχουν το ρολόι στα χέρια τους . Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε όσες εταιρίες έχω δουλέψει . Ο σειριακός λίγο τους ενδιαφέρει . Το βιντεάκι που πόσταρες λέει τον κωδικό του . Τιμή δεν μπορώ να σου πω . Εξαρτάται και απο τη τιμή του . Εάν δεν γίνομαι αδιάκρητος πόσο κοστίζει το ρολόι ;
Το ρολόι κανούργιο κοστίζει 800 ευρώ, απ' ό,τι έχω δει. Εγώ το πήρα μεταχειρισμένο μέσω τρίτων.
Από τη στιγμή που δεν στέλνουν οι εταιρείες ανταλλακτικά, πού μπορώ να απευθυνθώ;
Wostep
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από Wostep »

Να είναι λογικό . Ποιος θα στο περάσει ; Ο Κώστας είπε ότι τα φέρνει ο Πατσέας άρα με αυτούς θα μιλήσεις . Εάν έχει 800 ευρώ δεν πιστεύω να κοστίζει πάνω απο 100 ευρώ . Νομίζω λέω και πολλά ... Αλλά αυτοί θα σε διαφωτίσουν .
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 42903 times
Been thanked: 9564 times

Δημοσίευση από Megalos »

ενημερωσε μας παντως φιλε αν επικοινωνησεις με Πατσεα , τι σου ειπαν
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
dwdeka
Been thanked: 0

Δημοσίευση από dwdeka »

Επικοινώνησα και πέρα από το ότι ήταν εξαιρετικά ευγενικοί, μου είπαν και ότι μπορούν να μου στείλουν το κούμπωμα (πάει από 50 ως 80 ευρώ χωρίς τα έξοδα αποστολής) και ότι αν φέρει κάποιος το ρολόι από το κατάστημα μπορούν να φτιάξουν το κούμπωμα δωρεάν ή ακόμα και να το αλλάξουν δωρεάν. Για το δεύτερο δεν είναι απολύτως σίγουρο, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα.
Αυτό θα κάνω πάντως, θα το στείλω από το κατάστημα μήπως και γλιτώσω κάποια χρήματα.
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

ναι φιλε δοκιμασε αν φτιαχνεται πρωτα...... ;)
stavros_ch
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Δημοσίευση από stavros_ch »

Μακαρι να πανε ολα καλα φιλε.
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 42903 times
Been thanked: 9564 times

Δημοσίευση από Megalos »

dwdeka έγραψε:Επικοινώνησα και πέρα από το ότι ήταν εξαιρετικά ευγενικοί, μου είπαν και ότι μπορούν να μου στείλουν το κούμπωμα (πάει από 50 ως 80 ευρώ χωρίς τα έξοδα αποστολής) και ότι αν φέρει κάποιος το ρολόι από το κατάστημα μπορούν να φτιάξουν το κούμπωμα δωρεάν ή ακόμα και να το αλλάξουν δωρεάν. Για το δεύτερο δεν είναι απολύτως σίγουρο, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα.
Αυτό θα κάνω πάντως, θα το στείλω από το κατάστημα μήπως και γλιτώσω κάποια χρήματα.
μπραβο τους φιλε ... φαινεται οτι κανουν σοβαρη δουλεια και after sale εξυπηρετηση .. στου Πατσεα πηρες ?
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Απάντηση