stavros_ch έγραψε:Aπιστευτα κομματια..!
Αυτο ομως εδω ειναι ΤΟ ρολοι...!
Το Top Time στην ουσία είναι το τωρινό Transocean Chronograph ( όπως είπε και ο φίλος eisenberg ). Η κύρια διαφορά τους είναι ότι το Top Time φοράει μηχανή Venus, ενώ το Transocean Chronograph την 01.
Το ζαχάρωνα στη μπουτίκ της Breitling στο κέντρο πριν 7 μήνες περίπου, στην Limited έκδοση. Τί να λέμε τώρα..., Breitling και ξερό ψωμί.
Κωστα καλως τον ...
για πες μου τωρα μεταξη του παλιου και του νεου -ασχετως αισθητικης- ποιος απο τους δυο μηχανισμους θεωρεις (θεωρειται) καλυτερο ?
ο Venus η ο Β01 ?
marios_ch έγραψε:εισαι του πιο φορτωμενου Θοδωρη εσυ ετσι??
Ο ιστορικοτερος και μακροβιοτερος χρονογραφος χειρος,παραγεται απο το 1952 με τη σημερινη μορφη αλλα οι ριζες του πανε ακομη πιο πισω φιλε.
Για μενα δεν υπαρχει ''συλλογη'' ρολογιων χωρις ενα Navitimer.
stavros_ch έγραψε:Aπιστευτα κομματια..!
Αυτο ομως εδω ειναι ΤΟ ρολοι...!
Το Top Time στην ουσία είναι το τωρινό Transocean Chronograph ( όπως είπε και ο φίλος eisenberg ). Η κύρια διαφορά τους είναι ότι το Top Time φοράει μηχανή Venus, ενώ το Transocean Chronograph την 01.
Το ζαχάρωνα στη μπουτίκ της Breitling στο κέντρο πριν 7 μήνες περίπου, στην Limited έκδοση. Τί να λέμε τώρα..., Breitling και ξερό ψωμί.
Κωστα καλως τον ...
για πες μου τωρα μεταξη του παλιου και του νεου -ασχετως αισθητικης- ποιος απο τους δυο μηχανισμους θεωρεις (θεωρειται) καλυτερο ?
ο Venus η ο Β01 ?
Ο Venus! Όχι πλακίτσα κάνω. Ο B01 φυσικά. Ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο Β01 έχει τη φιλοσοφία της "έξυπνης μηχανής", δηλαδή το ρολόι να αντέχει τις λανθασμένες κινήσεις του χρήστη όπως: Να αλλάξει την ημερομηνία τις ώρες που απαγορεύεται ( instant change of date - ότι ώρα θέλεις αλλάζεις την ημερομηνία ) και επίσης αν πατήσει reset χωρίς πρώτα να σταματήσει την λειτουργία του χρονογράφου. Μόνο και μόνο τη στιγμή που ξέρουμε ότι απαρτίζεται η μηχανή απο 346 εξαρτήματα, καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για "βαρύ πυροβολικό" !
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Chronomat 01. Είναι ένα ρολόι που δε του λείπει απολύτως τίποτα. Εντάξει μου έβγαλε την πίστη στις αρχές με τα 2 overhaul που του έκανα, αλλα τώρα δουλεύει εδώ και 6 μήνες άψογα!!! Αν σκέφτεστε για Β01 μηχανή, σας συνιστώ το Transocean Chronograph!!!
Megalos έγραψε:Κωστα ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες
για πες μας λιγο περισσοτερα με φωτο για τον Β01 ..
και τιμουλα ο Transocean Chronograph ποσο παει ??
Τιμές ακριβώς δε ξέρω. Πάντως σίγουρα θα κάνει 6.000, ίσως και λίγο παραπάνω. Και υπάρχει και η Limited Edition έκδοση που πάει περίπου στο ένα χιλιάρικο +.